Automobili arhiva vesti 17.07.2016

Markez i Honda, brzi, pametni i mudri

Vrele gume 17.07.2016
Brilijantna pobeda Mark Markeza i njegovog Repsol Honda tima. Kao što smo juče pomenuli, mladi Španac ima praksu da svaku osvojenu pol poziciju u Zahsenringu pretvori u pobedu. Ni današnja trka nije bila izuzetak. Prva misao koja mi je prošla kroz… »

Ronaldo častio sebe Bugattijem posle osvajanja titule

B92 17.07.2016
Prva zvezda novog prvaka Evrope u fudbalu, Kristijano Ronaldo, proslavio je titulu kupovinom novog supersportskog automobila. Portugalski reprezentativac objavio je na Instagramu fotografiju tek pristiglog Bugattija Veyron. Ronaldo važi za velikog… »

Evo šta treba da znate ako krećete na put

Alo 17.07.2016
Saobraćaj umerenog inteziteta, a mokri kolovozi i udarane rupe su glavne karakteristike ovog jutra za sve učesnike u saobraćaju, posebno za vozače, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS), uz poziv na dodatan oprez za volanom zbog mokrih kolovoza… »

Fiat Chrysler Automobiles nudi nagradu hakerima

Total car 17.07.2016
Fiat Chrysler Automobiles se pridružio firmama koje barataju visokom tehnologijom, a kompanija je objavila da će isplatiti hakere koji pronađu bilo kakvu bezbednosnu ranjivost njihovih sistema. Kompanija će koristiti „Bugcrowd“ platformu, koja je… »

Na aukciji LaFerrari poznat i kao “konj iz pakla”

Auto blog 17.07.2016
LaFerrari u savršenom stanju naći će se na aukciji u Montereju koju organizuje aukcijska kuća Mecum Auctions. Nema potrebe objašnjavati zašto je prvi hibridni model ovog italijanskog brenda poseban, ali je ipak potrebno naglasiti da je ovaj… »

EHCC Dobšinski Kopec, Slovačka – Nikola Miljković sačuvao lidersko mesto

Auto blog 17.07.2016
Udarac u bankinu, iskrivljena felna u prvoj trci, a onda brzopotezno sredjivanje pomerenog trapa i osvajanje DRUGOG MESTA – u zbiru dve vožnje TREĆA POZICIJA i novih 15 bodova – bio bi to telegrafski opis onoga što se danas dešavalo NIKOLI… »

Špijunski video: nova Nissan Micra se bliži

Auto magazin 17.07.2016
Aktuelna generacija modela Nissan Micra, nije postigla značajniju popularnost na gradskim ulicama. Špijuni su snimili na ulici petu generaciju modela Micra, koja će zvanično biti okrivena na autosalonu u Parizu... Nova Micra imaće potpuno novi… »

Prikazana osvežena Mazda 3

Nacionalna klasa 17.07.2016
Mazda 3 osvežena je manjim stilskim izmenama na karoseriji i G-Vectoring Control tehnologijom, koja bi trebalo da poveća udobnost na lošijim putevima. Prodaja kreće odmah u Japanu i Kanadi, a tokom godine bi trebalo da stigne i na ostala tržišta… »

Apple želi da kupi Formulu 1

Vrele gume 17.07.2016
Apple intenzivira svoje napore da se ubaci u automobilsku industriju kroz lansiranje svog prvog modela automobila. Kodnog imena „Project Titan“, automobil o kome već izvesno vreme kolaju glasine, trebalo bi da se pojavi negde 2019. Godine. Da bi se… »

Renault Megane Sedan - potvrđena prodaja na tržištu Srbije

Auto magazin 17.07.2016
Renault Fluence odlazi u istoriju. Troprostorna karoserijska verzija modela Megane ponovo je na sceni, a na radost mnogobrojnih ljubitelja sedana u našoj zemlji, potvrđeno je da će se prodavati i u Srbiji... Pogledajte: Novi Renault Megane (2016) -… »