Beograd arhiva vesti 17.07.2016

Noć u Beogradu: Tri saobraćajne nezgode, šest osoba lakše povređeno

Blic 17.07.2016
U Beogradu je noć protekla relativno mirno. Hitna pomoć je intervenisala 83 puta, od kojih 17 na javnom mestu. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je ukupno šest osoba lakše povređeno. Rano jutros, u 6.06 sati, u Vodovodskoj ulici lakše… »

Suve česme na Voždovcu: Prekid u snabdevanju vodom u ponedeljak

Kurir 17.07.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu, prekid u snadbevanju sutra od 8 do 18 sati osetiće pojedini potrošači na ovoj opštini. To će biti pre svega stanari Ulice Gunjak, bloka ulica između Prave i Izletničke, bloka ulica između… »

Farkaš i Ječanski pobednici plivačkog maratona na Adi Međici Tanjug

Studio B 17.07.2016
Drugo mesto, u konkurenciji muškaraca osvojio je Balzam Bence iz Bačke Topole, a treće Mađar Šul Jakoš. Kod dama drugoplasirana je bila Ana Jeftinić, takođe članica Vojvodine iz Bečeja, a treće Sara Gojkov iz Kanjiže. Trka koja je duga 3.000… »

Požar u centru Beograda: Zapaljen automobil izazvao opštu paniku među građanima! (video)

Pravda 17.07.2016
U samom centru Beograda, u Prizrenskoj ulici oko 16 i 20 časova zapalio se automobil, a požar je izazvao opštu paniku među građanima. Vatrogasno vozilo je nakon par minuta upućeno na tu lokaciju i kako saznajemo ekipe su uspele da saniraju požar. -… »

70 Godina od streljanja đenerala: Parastos Draži Mihailoviću u Beogradu! (foto)

Telegraf 17.07.2016
- Neka je slava generalu Mihailoviću, svim njegovim oficirima i vojnicima, kao i svim rodoljubima koji su položili živote za slobodu i otadžbinu - rekao je episkop Arsenije. Povodom 70 godina od streljanja generala Dragoljuba Draže Mihailovića… »

Nikodijević: Vozila moraju da imaju klime i video nadzor

Danas 17.07.2016
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević najavio je da bi na jesen trebalo da bude raspisan javni poziv za javno-privatno partnerstvo u prigradskom prevozu koje bi počelo da funkcioniše od 1. januara naredne godine. O usvajanju projekta… »

Vojinu kuću katastar poklonio zetu

Večernje novosti 17.07.2016
Nekretnina Vojislava Stefanovića iz Baćevaca nestala u zemljišnim knjigama. Opština i Republički geodetski zavod neće da pošalju komisiju da se uvere u stvarno stanje. PENZIONER Vojislav Stefanović iz Baćevaca umalo se nije šlogirao kad je… »

Od septembra dve nove okretnice kod Ušća

Politika 17.07.2016
Veći terminus nalaziće se na delu dosadašnjeg parkinga u Ulici Vladimira Popovića, a onaj manji u blizini „Skejt parka” kod Brankovog mosta Linija 27E biće produžena do terminusa kod Ušća, a u Vladimira Popovića završavaće autobus 96, što… »

Autobusi kao "statisti" zarade pet miliona

Večernje novosti 17.07.2016
Vozila najvećeg gradskog prevoznika služe i za snimanja reklama, serija, filmova. Vozni park GSP koristili "Sinđelići", "Andrija i Anđelka", Lazar Ristovski, ali i čuveni agent 007 - Pirs Brosnan. PREVOZ putnika im je primarna delatnost, ali GSP… »

Stomatolozi u DZ Vračar i Mažestik leče i u ponoć: Samo kad je utakmica, nema zubobolje

Blic 17.07.2016
Dok traje utakmica, nigde nikog. Čim se završi, ispred ordinacije čekaju u redu, kroz osmeh pričaju dežurni stomatolozi koji usred noći građanima pružaju prvu pomoć. Urgentni centar za stomatologiju u DZ „Vračar“ u Ulici kneginje Zorke tu je… »