Beograd arhiva vesti 17.07.2016

Šestoro povređeno u tri udesa

Večernje novosti 17.07.2016
Noć u Beogradu obeležile su tri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povređeno. Noć u Beogradu obeležile su tri saobraćajne nesreće u kojima je šest osoba lakše povređeno, rekla je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Ona… »

Suve česme na Voždovcu zbog radova

Blic 17.07.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Voždovcu, prekid u snadbevanju sutra od 8 do 18 sati osetiće pojedini ppotrošači na ovoj opštini. To će biti pre svega stanari Ulice Gunjak, bloka ulica između Prave i Izletničke, bloka ulica između… »

Maratonci plivali uzvodno pored Ade Međice

Politika 17.07.2016
Bečejac Farkaš Tamaš, član Plivačkog kluba „Novi Sad” i njegova sugrađanka Jelena Ječanski, članica „Vojvodine”, pobednici su prvog Međunarodnog beogradskog plivačkog maratona, koji je održan na Adi Međici. Trka je bila duga 3.000… »

Sprečena eksplozija: Zapalio se automobil na gas u Prizrenskoj

Blic 17.07.2016
Jedan automobil izgoreo je oko 16.15 u Prizrenskoj ulici u Beogradu. Nema povređenih. Kako javljaju naši reporteri, na terenu je bilo jedno vatrogasno vozilo i najmanje sedam vatrogasaca i oni su nešto pre 16.30 ugasili požar. Kako kažu u MUP-u, u… »

70 Godina od streljanja đenerala: Parastos Draži Mihailoviću u Beogradu! (foto)

Telegraf 17.07.2016
- Neka je slava generalu Mihailoviću, svim njegovim oficirima i vojnicima, kao i svim rodoljubima koji su položili živote za slobodu i otadžbinu - rekao je episkop Arsenije. Povodom 70 godina od streljanja generala Dragoljuba Draže Mihailovića… »

Nikodijević: Vozila moraju da imaju klime i video nadzor

Danas 17.07.2016
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević najavio je da bi na jesen trebalo da bude raspisan javni poziv za javno-privatno partnerstvo u prigradskom prevozu koje bi počelo da funkcioniše od 1. januara naredne godine. O usvajanju projekta… »

Vojinu kuću katastar poklonio zetu

Večernje novosti 17.07.2016
Nekretnina Vojislava Stefanovića iz Baćevaca nestala u zemljišnim knjigama. Opština i Republički geodetski zavod neće da pošalju komisiju da se uvere u stvarno stanje. PENZIONER Vojislav Stefanović iz Baćevaca umalo se nije šlogirao kad je… »

Od septembra dve nove okretnice kod Ušća

Politika 17.07.2016
Veći terminus nalaziće se na delu dosadašnjeg parkinga u Ulici Vladimira Popovića, a onaj manji u blizini „Skejt parka” kod Brankovog mosta Linija 27E biće produžena do terminusa kod Ušća, a u Vladimira Popovića završavaće autobus 96, što… »

Autobusi kao "statisti" zarade pet miliona

Večernje novosti 17.07.2016
Vozila najvećeg gradskog prevoznika služe i za snimanja reklama, serija, filmova. Vozni park GSP koristili "Sinđelići", "Andrija i Anđelka", Lazar Ristovski, ali i čuveni agent 007 - Pirs Brosnan. PREVOZ putnika im je primarna delatnost, ali GSP… »

Stomatolozi u DZ Vračar i Mažestik leče i u ponoć: Samo kad je utakmica, nema zubobolje

Blic 17.07.2016
Dok traje utakmica, nigde nikog. Čim se završi, ispred ordinacije čekaju u redu, kroz osmeh pričaju dežurni stomatolozi koji usred noći građanima pružaju prvu pomoć. Urgentni centar za stomatologiju u DZ „Vračar“ u Ulici kneginje Zorke tu je… »