Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 17.07.2016

Palma kandidovao Dačića za predsednika Srbije

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predložio je danas u Leskovcu da predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić bude kandidat te koalicije na predstojećim predsedničkim izborima 2017. godine. Marković je na sednici Glavnog… »

Slab zemljotres u Brodarevu

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Prijepolje - U regionu Sjenice i Brodareva, sinoć posle 23 sata zabeležen je slabiji zemljotres jačine 2,1 stepen Rihterove skale, objavio je Republički seizmološki zavod. Zemljotres ovakve jačine ne ostavlja oštećenja na objektima, a ljudi ga… »

Nikolić: Okrenimo se selu

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Ljig - Srbija mora da se okrene selu mnogo više nego do sada, Srbija više ne može da računa da će velikom industrijom da podigne svoj životni standard, izjavio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je otvorio Kosidbu na Rajcu… »

Povređeno četvoro turista iz Srbije, među njima dvoje Čačana

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Četvoro turista iz Srbije, tri muškarca i jedna žena, povređeni su u saobraćajnoj nesreći u Bečićima, javljaju "Vijesti". Među povređenima su A. D. (42) i njen sin A. D. (16), turisti iz Čačka. Kako se navodi, do udesa je došlo kada je "reno… »

Posledice poplava još vidiljive, najavljana blokada puta

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Čačak - Meštani tri mesne zajednice, najavili su da će zbog izostanka državne pomoći u saniciji štete, nastale zbog poplava, od danas blokirati magistralni put u Konjevićima kod Čačka. Oni kažu da neće odustati od ovog vida protestai pored… »

Hotel "Olimp" mesto za zlatne sportiste i rajski odmor

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Čajetina/Zlatibor - Najmanje posetilaca na Zlatiboru ima u martu i aprilu, kaže direktor hotela "Olimp" Miodrag Ilić Kićan, dodajući da je period od početka maja, pa sve do polovine juna uglavnom je rezervisan za seminare. "Čim se đaci raspuste… »

Pravoševci konačno dobili put, Ljujić: Smem da kažem - ,,fala Hodžiću"

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Prijepolje - Prijepoljsko selo Pravoševo decenijama je bilo odsečeno od sveta, a do svoje matične opštine stizali su prolazeći kroz atar dve susedne opštine, Novu Varoš i Priboj preko Bistrice. Glas zapadne Srbije višedecenijski problem meštana… »

Kolašinac: Najjači sam u Riju!

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Srbiju će na Olimpijskim igrama u Riju predstavljati 104 sportista, a najjači među svim našim putnicima je bacač kugle Asmir Kolašinac. Tridesetjednogodišnji div iz Sjenice sa 130 kilograma seje strah na prvi pogled, ali nežno srce i njegova… »

Dražina ćerka: Nemam pravo da pričam o ocu pošto sam ga se odrekla kada je bilo najteže

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
Na dan kada se navršava 70 godina od streljanja Draže Mihailovića, list Nedeljnik objavio je sećanje novinarke Duške Jovanić na prvi i poslednji intervju njegove ćerke Gordane koju je zabeležila devedesetih u malom stanu ispod Tašmajdana. -… »

Prijepoljac glavni negativac u filmu "Hajduk Mijat Tomić"

Glas Zapadne Srbije 17.07.2016
U toku je snimanje filma o srednjevekovnom hercegovačkom heroju Mijatu Tomiću, koji će na zanimljiv i autentičan način gledaocima pokušati da prikaže borbu hajdukâ sa Vran planine protiv Osmanlija. Zakleti neprijatelj glavnog lika Mijata Tomića… »