Izvor: OK radio arhiva vesti 17.07.2016

Ni: Gradonačelnik tražio da "pauk" odnosi manje vozila

OK radio 17.07.2016
Čim je stupio na dužnost gradonačelnika Niša, Darko Bulatović je od direktora "Parking servisa" Marka Jankovića zahtevao da pauk ne nosi toliki broj nepravilno parkiranih automobila. Dogovoreno je da pauci mesečno umesto 900 odnesu maksimalno 500… »

Počela regata Tužna Morava

OK radio 17.07.2016
Regata "Tužna Morava", čiji je cilj da prikupi podatke o stanju obala, priobalja i samoj Južnoj Moravi počela je u nedelju kod Bujanovačke petlje na Binačkoj Moravi, u organizaciji izviđačkog odreda "Zavičaj 1093" iz Vranja. Starešina tog odreda… »

Čelnici Niša diplome i zvanja stekli nezakonito?

OK radio 17.07.2016
Tek što je formirana, niška vlast je izazvala žestoke polemike. Gradonačelnik je penzioner, mladi većnici su bez iskustva, zamenik gradonačelnika - osuđivan. Ovo su samo neki od prvih komentara koji su se mogli čuti i sa skupštinske govornice… »

Cincar: Majko, nisam kriv

OK radio 17.07.2016
Vlada Stošić Cincar, bivši fudbaler Dinama iz Vranja, Crvene zvezde i Betisa, posle plaćanja kaucije, u petak je pušten je iz pritvora u Sevilji u kome je bio zbog navodnog seksualnog napada na dve mlade turistkinje iz Kanade. - Vlada mi se javio i… »

Antić: Vladali smo i vladaćemo opet!

OK radio 17.07.2016
Socijalistička partija Srbije (SPS) proslavila je u Vranju 26. godišnjicu od osnivanja partije. Zbog lošeg vremena slavlje je održano u sali OKC-a, a ne u atrijumu tog prostora, što je inače ranije bila uobičajena praksa. Socijalista je ovoga puta… »

Skočio sa mosta zbog devojke

OK radio 17.07.2016
Vranje - Mladić J.N. iz sela Gramađe skočio je u subotu uveče sa starog mosta u Vladičinom Hanu. J. N. je prilikom pada zadobio teške telesne povrede, saznaje OK Radio u Hitnoj pomoći u ovom mestu. Prema nezvaničnim informacijama i priči… »

Pokemon Go, igra koja je zaludela svet

OK radio 17.07.2016
Pokemon Go igrica za mobilne telefone, koja je zaludela svet jer je omogućila korisnicima da u realnom životu istražuju okolinu i na određenim lokacijama uhvate virtuelno stvorenje iz igre, svojevrsna je zabava, čak i korisna, koja, međutim, sa… »

AP: Da li su Tramp i Klinton zdravi za dužnost predsednika?

OK radio 17.07.2016
Američki narod se priprema da izabere jednog od najstarijih predsednika svoje države i mada godine ne određuju zdravstveno stanje, mnogi se ipak pitaju da li su kandidati Hilari Klinton i Donald Tramp fizički spremni za tu funkciju, ocenila je u… »

Palma kandidovao Dačića za predsednika Srbije

OK radio 17.07.2016
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predložio je u Leskovcu da predsednik SPS Ivica Dačić biti kandidat te koalicije na predstojećim predsedničkim izborima 2017. godine. Marković je na sednici Glavnog odbora SPS-a, održanoj povodom 26… »

Za tri godine se u SNS preletelo 250.000 članova

OK radio 17.07.2016
Srpska napredna stranka, prema poslednjim informacijama, ima više od 600.000 članova, a svakoga dana redove naprednjaka popunjava sve više preletača. U SNS prelaze pojedinci, odborničke grupe, a vrlo često i celi opštinski odbori drugih stranaka… »