Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 17.07.2016

Ni: Gradonačelnik tražio da "pauk" odnosi manje vozila

OK radio 17.07.2016
Čim je stupio na dužnost gradonačelnika Niša, Darko Bulatović je od direktora "Parking servisa" Marka Jankovića zahtevao da pauk ne nosi toliki broj nepravilno parkiranih automobila. Dogovoreno je da pauci mesečno umesto 900 odnesu maksimalno 500… »

Počela regata Tužna Morava

OK radio 17.07.2016
Regata "Tužna Morava", čiji je cilj da prikupi podatke o stanju obala, priobalja i samoj Južnoj Moravi počela je u nedelju kod Bujanovačke petlje na Binačkoj Moravi, u organizaciji izviđačkog odreda "Zavičaj 1093" iz Vranja. Starešina tog odreda… »

Čelnici Niša diplome i zvanja stekli nezakonito?

OK radio 17.07.2016
Tek što je formirana, niška vlast je izazvala žestoke polemike. Gradonačelnik je penzioner, mladi većnici su bez iskustva, zamenik gradonačelnika - osuđivan. Ovo su samo neki od prvih komentara koji su se mogli čuti i sa skupštinske govornice… »

Cincar: Majko, nisam kriv

OK radio 17.07.2016
Vlada Stošić Cincar, bivši fudbaler Dinama iz Vranja, Crvene zvezde i Betisa, posle plaćanja kaucije, u petak je pušten je iz pritvora u Sevilji u kome je bio zbog navodnog seksualnog napada na dve mlade turistkinje iz Kanade. - Vlada mi se javio i… »

Antić: Vladali smo i vladaćemo opet!

OK radio 17.07.2016
Socijalistička partija Srbije (SPS) proslavila je u Vranju 26. godišnjicu od osnivanja partije. Zbog lošeg vremena slavlje je održano u sali OKC-a, a ne u atrijumu tog prostora, što je inače ranije bila uobičajena praksa. Socijalista je ovoga puta… »

Skočio sa mosta zbog devojke

OK radio 17.07.2016
Vranje - Mladić J.N. iz sela Gramađe skočio je u subotu uveče sa starog mosta u Vladičinom Hanu. J. N. je prilikom pada zadobio teške telesne povrede, saznaje OK Radio u Hitnoj pomoći u ovom mestu. Prema nezvaničnim informacijama i priči… »

Uspela poslednja provera Radnika

OK radio 17.07.2016
Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice savladali su Napredak iz Kruševca u kontrolnoj utakmici pred početak prvenstva u Super ligi Srbije. Utakmica je igrana u Surdulici, a golove za domaću ekipu postigli su Nenad Lukić u 43. i Miloš Stanković u… »