Izvor: Pravda/Društvo arhiva vesti 17.07.2016

Mogu samo da uče od nas: Vulin objasnio zašto nam nije potrebna ograda protiv migranata

Pravda 17.07.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da će svaki ilegalni prelazak srpske granice biti sankionisan, a da će svi migranti koji ne žele da zatraže azil biti vraćeni u zemlje iz koje dolaze, dok… »

Sećanje! Obeležena godišnjica ubistva Draže Mihailovića!

Pravda 17.07.2016
Predstavnici Srpskog pokreta obnove i Asocijacije za negovanje tekovina Ravnogorskog pokreta položili su danas vence na Adi Ciganliji, kod drvenog krsta, postavljenog na mestu na kojem je pre 70 godina ubijen general Dragoljub Draža Mihailović. U ime… »

Ovim zanimanjem niko u Srbiji ne želi da se bavi, a plata je 80.000 dinara!

Pravda 17.07.2016
Kada bi se okupili đaci koji su se upisali na smer za mesara opet bi u učionici ostalo praznih klupa. U Kruševcu, Rumi, Subotici, Kikindi, Sremskoj Mitrovici, Obrenovcu, Leskovcu i Aleksincu... mesarski zanat želi da uči od dva do pet đaka, pišu… »

Formirani specijalni odredi za borbu protiv ilegalne migracije

Pravda 17.07.2016
Vlada Republike Srbije usvojila je na večerašnjoj sednici Odluku o obrazovanju policijskih i vojnih snaga za izvršavanje zajedničih zadataka. Zadatak policijskih i vojnih snaga biće da spreči ilegalni ulazak migranata iz pravca Republike Bugarske i… »

Recept koji osvaja svet: Izlečila karijes bez odlaska kod zubara, a evo i kako!

Pravda 17.07.2016
Ako pitate većinu ljudi može li se karijes i šupljina u zubu izlečiti prirodnim putem, odgovor koji ćete dobiti je da je 99% to nemoguće. Stomatolozi će, takođe, uvek reći da se karijes ne može izlečiti nikako osim zubarskim tehnikama. Rečeno… »