Izvor: Pravda/Politika arhiva vesti 17.07.2016

Tadić: Vlast me se plaši, nismo hteli da prihvatimo zatvorenike iz Gvantanama, uradili smo nešto drugo...

Pravda 17.07.2016
BEOGRAD - Američka i evropska strana su nam predlagale, ali mi nismo hteli da primimo zatvorenike iz Gvantanama, rekao je u intervjuu za današnju "Politiku" lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić. On je rekao da… »

DS: Pajtić je imao i ima samo člansku kartu DS

Pravda 17.07.2016
Demokratska stranka negirala je danas navode potpredsednika SNS Milenka Jovanova da je lider DS Bojan Pajtić bio član Narodne stranke Milana Paroškog. "Članska karta Demokratske stranke jedina je koju je Bojan Pajtić ikada imao", navodi DS u… »

Đurić: Albanska strana neće još dugo moći da "gura pod tepih" pojedina pitanja!

Pravda 17.07.2016
Srbija je iskrena u želji da bude garant stabilnosti u regionu i to je u proteklim mesecima jasno dokazala kada je vrlo racionalno i smireno odgovarala na brojne provokacije koje su nam dolazile iz okruženja, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade… »

Drašković bi sve dao za EU: "Treba napustiti teren zaklinjanja da nećemo uvesti sankcije Rusiji"

Pravda 17.07.2016
BEOGRAD - Srbiji mogu da se otvore poglavlja 23 i 24, ali sa ovim službama bezbednosti u Srbiji nikada neće biti uspostavljena vladavina prava, izjavio je danas nekadašnji šef diplomatije SCG Vuk Drašković. Drašković je, u intervjuu povodom najave… »

Čedomir Jovanović o napadima na njega: "Legija, Šešelj, Vučićević... Još samo Hanibal Lektor"

Pravda 17.07.2016
BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović istakao je da bi onaj ko ga napada bio gori od onih koji su ga do sada sve napadali mora da bude Hanibal Lektor ili Kajzer Soze. „Legija, Šešelj, Cane, Vučićević... Sledeći ko me napadne, da bi bio gori od… »

Britanski novinar odlučio da progovori: Zašto je Karadžić u zatvoru, a nisu Bler, Buš i Klintonova?

Pravda 17.07.2016
- Zašto su još na slobodi ljudi odgovorni za zločine i zašto oni nikada neće krivično biti gonjeni – pita u prilogu za „Raša tudej“ novinar, pisac i bloger Nil Klark, saradnik vodećih zapadnih listova. Pre godinu dana, u izveštaju… »