Izvor: Svet arhiva vesti 17.07.2016

Borkova bivša samo za novi SVET: Mislila sam da će posle mene biti sa kvalitetnom devojkom, a on našao seljančuru Kaću!

Svet 17.07.2016
Samo što je započela novu ljubavnu romansu sa fudbalerom Rada Borkom Veselinovićem, Katarina Živković vratila se na naslovne strane, baš kao u vreme veze sa Banetom Jankovićem. Da Kaća privlači pažnju i negativne komentare, dokazuje i to što se… »

SCANDAL! premijera: Ovo je novi letnji hit grupe Đogani! (video)

Svet 17.07.2016
SCANDAL! vam donosi novi letnji hit grupe Đogani. Oni šalju osveženje – pesmu “Hladno, hladno”. Đole Đogani očekuje da će pesma biti mnogo slušana, a mi vam je premijerno predstavljamo.… »

Oni su inspiracija: 8 najstrastvenijih parova u književnosti (video)

Svet 17.07.2016
Oni su nam bili inspiracija, nada, ali i pouka. Pod utiskom ovih ljubavi neki od nas ostali su zajedno čitavog života. Ostatak teksta pročitajte ovde: Oni su inspiracija: 8 najstrastvenijih parova u književnosti (video)… »

Crni Gastoze, šta to radiš: Vozi, pije i špricere “šije”! (video)

Svet 17.07.2016
“Parovi” su završeni rano jutros, a pobednica je Ružica Veljković, koja je iza sebe ostavila drugoplasiranog Nenada Marinkovića Gastoza. Nakon žurke u najluksuznijoj zemunskoj vili, Gastoz je, uprkos što mu je izmakla pobeda, jedva dočekao da… »

Mik Džeger ipak nije sa balerinom, ali pobrinuće se za nju i dete

Svet 17.07.2016
Frontmen grupe Rolling Stones navodno se šokirao kad je čuo da je Melani Hemrik (29) trudna. Ostatak teksta pročitajte ovde: Mik Džeger ipak nije sa balerinom, ali pobrinuće se za nju i dete… »

Bar Rafaeli u problemu: Teško je grliti se ovih dana! (foto)

Svet 17.07.2016
Bar Rafaeli je u poodmakloj trudnoći lepa i zanosna ko i uvek, ali kako beba raste, javljaju se neki sasvim neočekivani problemi. Ostatak teksta pročitajte ovde: Bar Rafaeli u problemu: Teško je grliti se ovih dana! (foto)… »

Muškarci ostali bez daha: Pevačica pozirala potpuno gola! (foto)

Svet 17.07.2016
Fotomodel i pevačica Milena Mitić više puta do sada je pokazala da nije ni malo stidljiva, a sada je dokazala i da bez imalo blama može da se skine gola i pozira ispred objektiva. Ona se na “Instagramu” pohvalila fotografijom na kojoj nema čak ni… »

Ada Bojana viđena umetničkim okom Danice Maksimović

Svet 17.07.2016
Danica Maksimovic za magazin hello Naša glumačka diva, Danica Maksimović, odmara na Adi Bojani, ali ovo mesto viđeno okom slavne glumice dobija sasvim drugačiji sjaj… Od prve jutarnje kafe i limunade sa “komadićem” plavog mora, Danica vas vodi… »