Izvor: Telegraf arhiva vesti 17.07.2016

Nova pucnjava u americi: Ubijeni pacijent i medicinska sestra u bolnici na Floridi

Telegraf 17.07.2016
Incident se dogodio na trećem spratu medicinskog centra. Lokalni mediji navode da je policija uhapsila napadača i da je istraga u toku. Nepoznati napadač je u bolnici u gradu Titusvilu u američkoj saveznoj državi Florida danas otvorio vatru i ubio… »

Otrovali se domaćom rakijom: 17 ljudi umrlo, 12 se bori za život u Indiji

Telegraf 17.07.2016
Nakon što su u petak pile lažnu rakiju, žrtve su počele da povraćaju, uz jake bolove u stomaku i pomućen vid, saopštila je policija u distriktu Etah u državi Utar Pradeš. Sedamnest radnika je preminulo, dok se 12-ak njih bori za život u severnoj… »

Poginuli otac, majka i ćerka, sin se bori za život: Strahovita saobraćajna nesreća

Telegraf 17.07.2016
U blizini Gostivara direktno su se sudarili Opel astra i Mercedes sa crnogorskim registarskim tablicama. U smrskanoj Opel astri, sa makedonskim registarskim tablicama, život su izgubili Đ.S. (61), njegova supruga R.S. (56 ) i njihova ćerka A.S. (28)… »

Republika srpska izlazi 25. septembra na referendum!

Telegraf 17.07.2016
Za odluku je glasalo svih 63 prisutnih poslanika partija iz RS. Bošnjaci su napustili sednicu, jer smatraju da je ova odluka nezakonita i neustavna. Građani Srpske izjasniće se na referendumu 25. septembra da li podržavaju da se 9. januar obeležava i… »

70 Godina od streljanja đenerala: Parastos Draži Mihailoviću u Beogradu! (foto)

Telegraf 17.07.2016
- Neka je slava generalu Mihailoviću, svim njegovim oficirima i vojnicima, kao i svim rodoljubima koji su položili živote za slobodu i otadžbinu - rekao je episkop Arsenije. Povodom 70 godina od streljanja generala Dragoljuba Draže Mihailovića… »

Najveća misterija puča u Turskoj: Pobunjenici imali Erdoganov avion na nišanu, ne zna se zašto nisu pucali!

Telegraf 17.07.2016
Najmanje dva borbena aviona F-16 letela su u blizini Erdoganovog aviona na putu ka Istanbulu. Prema najnovijim informacijama, turski lider Redžep Erdogan za dlaku je izbegao smrt u noći puča u ovoj zemlji. Naime, on se vraćao u Istanbul sa odmora… »

Bibić bez medalje na 800 metara na juniorskom prvenstvu Evrope!

Telegraf 17.07.2016
Mladi srpski atletičar nije uspeo da isprati brz tempo trke na 800 metara pa je na kraju završio kao osmi. Posle titule na 3000 metara na Evropskom prvenstvu juniora u Tbilisiju, srpski atletičar Elzan Bibić nije uspeo da dođe do medalje i na 800… »

Razbojnici pretili pištoljima i šrafcigerima: Tri pljačke za samo nekoliko sati!

Telegraf 17.07.2016
Policijski službenici rade na rasvetljavanju sva tri razbojništva i pronalasku izvršilaca, potvrdili su iz MUP Kantona Sarajevo. Juče su se za samo nekoliko časova u Sarajevu desile tri razbojničke pljačke. Građani Sarajeva pružaju podršku… »

Da li je Nostradamus prorekao krvavi pohod ISIS kroz Evropu i izbor donalda trampa za predsednika SAD?

Telegraf 17.07.2016
Neki istraživači Nostradamusa navode da je prorok iz 16. veka predvideo i zika virus govoreći o "letećim insektima" i "malim glavama dece" Čuveni prorok Nostradamus predvideo je da će “armija muslimana” proći kroz Evropu i zauzeti London… »

Evo kako je Zorica odgovorila na optužbe da ju je Gastoz pretukao posle finala "Parova"

Telegraf 17.07.2016
Prema pisanju pojedinih medija, navodni incident se desio u njenom stanu. Nenad Marinković Gastoz navodno je uhapšen posle finala “ Parova” jer je navodno prebio svoju devojku Zoricu Dukić, piše dnevni list Srpski Telegraf. Kako oni tvrde, navodni… »