Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 17.07.2016

Turski oficiri optuženi za ilegalni ulazak u Grčku i povredu vazdušnog prostora

Večernje novosti 17.07.2016
Osam turskih oficira i podoficira koji su posle neuspelog puča u Turskoj prebegli helikopterom u Grčku, optuženi su danas za krivična dela ilegalnog prelaska granice i povrede vazdušnog prostora Grčke. Osam turskih oficira i podoficira koji su posle… »

Lajović: Razočaran sam, želeo sam Srbiji da donesem izjednačenje

Večernje novosti 17.07.2016
Imao sam svoje šanse, pogotovo u taj-brejku, možda je taktički trebalo drugačije da odigram u nekim momentima. Forhend mu je doneo pobedu – kaže Dušan. Borio se Dušan Lajović koliko je mogao. Dao je sve od sebe, ali je na kraju morao da izađe… »

Bjelica ne ide u Rio: Teško je prihvatiti činjenicu da ne mogu da pomognem ekipi

Večernje novosti 17.07.2016
Krilo Srbije nije se oporavilo od povrede stopala koju je imao tokom prvog dela priprema nacionalnog tima i zbog toga neće biti u među putnicima u Rio. Košarkaška reprezentacija Srbije bez Nemanje Bjelice ide na Olimpijske igre u Rio de Žaneiro… »

Albanci pomagali ubici iz Nice?

Večernje novosti 17.07.2016
Pred masakr na Engleskom šetalištu U Nici Tunišanin terorista tražio još "cevi" od saradnika. Uhapšeni par Albanaca snabdevao Laueža oružjem. PARIZ - OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ DVOJE Albanaca uhapšeno je jutros u Nici, pod sumnjom da su… »

Napad na policiju u americi: Trojica poginula, trojica ranjena, ubijen napadač!

Večernje novosti 17.07.2016
U pucnjavi u Baton Ružu u Luizijani ranjeno je više policajaca, a trojica su, prema rečima zvaničnika, poginula. U pucnjavi u Baton Ružu u Luizijani ranjeno je više policajaca, a trojica su, prema rečima zvaničnika, poginula. U toku je potera za… »

Mihajlović: Povećana vrednost građevinskih radova za 70 odsto

Večernje novosti 17.07.2016
Ministarka građevinarstva u tehničkoj vladi Zorana Mihajlović izjavila je da je od 1. januara, kada su počele da se izdaju elektronske građevinske dozvole, vrednost građevinskih radova porasla za 70 odsto. Potpredsednica Vlade i ministarka… »

Penali odneli pehar vaterpolistima Srbije

Večernje novosti 17.07.2016
Na prijateljskom, kontrolnom, turniru u Boru vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je od selekcije Grčke meč sa 15:14. Trofej ide u Grčku. Heleni su u finalu humanitarnog međunarodnog turnira "Osam nacija" u Boru ražalostili domaće navijače, jer… »

Srb: Policija privela ekstremiste ahsp koji su blokirali spomenik antifašistima

Večernje novosti 17.07.2016
Specijalna policija uz pomoć redovnog sastava policije započela je jutros oko 7.30 sati uklanjanje šatora sa javne površine uz Antifašistički spomenik u Srbu. Specijalna policija uz pomoć redovnog sastava policije započela je jutros oko 7.30 sati… »

Video Odbojkaši Srbije u finalu Svetske lige!

Večernje novosti 17.07.2016
Posle velike drame i pet odigranih setova izabranici Nikole Grbića prošli u finale u Krakovu pobedivši Italiju - 23:25, 25:21, 25:23, 18:25, 15:11. Za prvu titulu sa Brazilom. Kakva drama u Krakovu. Posle velike borbe i pet odigranih setova odbojkaši… »

Palma kandidovao Ivicu za predsednika Srbije

Večernje novosti 17.07.2016
Iznenadni potez lidera Jedinstvene Srbije na obeležavanju godišnjice SPS u Leskovcu: Palma je odmah „stavio na glasanje” svoj predlog da Dačić bude kandidat za šefa države. Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma predložio je danas u… »