Zabava arhiva vesti 17.07.2016

Saša Popović uslovio pobednika: Album ćeš dobiti tek kad diplomiraš

Kurir 17.07.2016
Moram da nastavim školovanje, a posle toga, kao što mi je direktor rekao, snimaću pesme, kaže Ibro Bublin. Ibro Bublin (17) iz Sarajeva pobednik je desete sezone „Zvezda Granda“. Mladom Sarajliji stručnjaci predviđaju veliku karijeru, ali će… »

Finale parova: Pobedila Ružica Veljković

Blic 17.07.2016
Ma koliko to neverovatno zvučalo, rijaliti šou program "Parovi" konačno je došao do svog kraja, a publika je titulu pobednika dala bivšij modelsici Ružici Veljković. Kao pobednica, Ružica je dobila 30.000 hiljada evra, dok je drugoplasirani Nenad… »

Ružica progovorila o nameštenoj pobedi: Bednici, poljubite me u d.pe

Kurir 17.07.2016
Ružica Veljković pobednica je četvrte sezone Parova. Bivša modelsica se po proglašenju zahvalila svima koji su je podržavali, a jutros se obratila i svim onima koji smatraju da je njena pobeda nameštena. "Želim da se zahvalim svim mojim hijenama… »

Neće više u žiri! Haris Džinović: Dosta je bilo, ne vraćam se u “Pinkove zvezde”

Svet 17.07.2016
Novu sezonu “Pinkovih zvezda” gledaćemo u novom sastavu žirija. Posle dve godine, petorka koju su činili Haris, Ceca, Miroslav, Marina i Bora se razišla! Haris Džinović potvrdio je da neće obnoviti ugovor sa ružičastom televizijom. “Neću… »

Trodnevni spektakl na Jazu za 77.000 ljudi!

RTS 17.07.2016
Posle tri uzbudljiva dana i još toliko noći punih emotivnog naboja i nezaboravnih nastupa na Jazu, uz odsjaj jutarnjeg sunca na pučini Jadrana, završen je treći festival „Si dens“. U nastavku velike „Egzit avanture“ koja je putovala od… »

VIDEO: Kako razlikovati lažan od iskrenog osmeha

Radio 021 17.07.2016
Okidač za osmeh su pozitivne emocije, ali ponekad se ljudi smeše jer smatraju da se to očekuje od njih ili da zavaraju nekoga svojim ponašanjem. Neurolog objašnjava kako uočiti razliku. Pomisao na to da se neko lažno osmehuje kod većine ljudi… »

Samom svojom pojavom opčinila je mnoge: Gde je i šta radi jedna od najlepših glumica iz Budve na pjenu od mora? (FOTO)

Story 17.07.2016
Nakon serije, lepa glumica se posvetila drugim stvarima, pa je pokrenula svoju liniju nakita i ukrasa za kosu koji je postao popularan među devojkama... Kada se pojavila na malim ekranima, svojim izgledom zaludela je ceo region, piše Kurir… »

Posolite lubenicu za još lepši ukus

Radio 021 17.07.2016
Ako vam lubenica nije dovoljno ukusna, stiže mali trik koji će vam pomoći da potpuno uživate u ovoj letnjoj poslastici. Posolite lubenicu. Da, dobro ste čuli. Izgleda kao luda ideja ali ova letnja poslastica nije ni prva ni poslednja kojoj se ukus… »

Da li i mačke mogu da imaju perut?

B92 17.07.2016
Iako ovo nije tako česta pojava, ipak i naše mačke mogu da imaju perut. Pročitajte koji su uzroci i kako da perutanje kože svedete na minimum... Perut može da bude simptom neke kožne bolesti - nadražaja ili suve kože, alergije, infekcije, ili… »

Diklić: Zašto sam se razveo, a oženio sam se sa 47 godina

24 Sata 17.07.2016
Slavni glumac Bogdan Diklić otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Dijanom Marojević i koliko često viđa njihovu ćerku Sofiju. Diklić se pre godinu dana razveo od glumice i profesorke na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a on je… »