Izvor: Balkan Rock/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Björn Dixgård (Mando Diao): “Kreativni rad van benda nas održava svježim”

Balkan Rock 20.07.2016
Megapopularni pop rock sastav Mando Diao će 23. jula nastupiti na banjalučkom festivalu Demofest, što će biti prvi nastup ovog benda u Bosni i Hercegovini, a njihov frontmen Björn Dixgård poručuje da od ovog nastupa očekuje prvenstveno mnogo… »

Auguste predstavile novu pesmu

Balkan Rock 20.07.2016
Kantautorski dvojac iz Zagreba, Auguste, objavio je novu pesmu “Ruke”. Auguste trenutno vredno rade na novom albumu, a baš sa numerom “Ruke” će se predstaviti u finalnom delu takmičenja Karlovačko Rock Off ove jeseni. Auguste su prvi put ove… »

Za vikend Aero Rock festival u Kraljevu

Balkan Rock 20.07.2016
Prvi Aero Rock festival održaće se od 22. do 24. jula na sportskom aerodromu “Brege” u Kraljevu. Prva dva dana publika će imati priliku da uživa u nastupima poznatih domaćih izvođača, dok će se trećeg dana održati veliki aero-miting, na kome… »

Omar Rodriguez-Lopez najavio 12 solo albuma do kraja godine

Balkan Rock 20.07.2016
Omar Rodriguez-Lopez, gitarista bendova At the Drive-In i The Mars Volta, objaviće novih 12 studijskih izdanja do kraja ove godine. Ipecac Recordings će objavljivati po jedan novi album na svake dve nedelje, a počeće već 15. jula sa izdanjem “Sworn… »

Sara Renar objavila novi video

Balkan Rock 20.07.2016
Kantautorka Sara Renar objavila je spot za numeru “Dani bez sjena” koja će se naći na njenom predstojećem albumu. Muziku i tekst napisala je sama Sara, dok produkciju potpisuju Edi Cukerić i Konrad Mulvaj. Režiju, snimanje i montažu videoklipa… »

Negură Bunget početkom oktobra u Beogradu

Balkan Rock 20.07.2016
Rumunski black metalciNegură Bunget će, nakon skorašnjeg nastupa na Exit Festivalu, ponovo doći u našu zemlju, ali ovaj put u Dom Omladine Beograda, 8. oktobra. Za ovaj koncert imaju više povoda, jedan od njih je izlazak novog albuma “ZI”, potom… »