Izvor: Beta video arhiva vesti 20.07.2016

Erdogan se vratio u Ankaru da predsedava Savetu za bezbednost

Beta video 20.07.2016
ANKARA - Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas treba da predsedava sastanku nacionalnog saveta za bezbednosti i sastanku vlade u Ankari, gde se prvi put vratio od neuspelog puča prošlog petka. Erdogan će pre podne predsedavati sastanku Saveta… »

Tači položio cveće na spomen ploču ubijenim žeteocima u Starom Gackom

Beta video 20.07.2016
PRIŠTINA- Predsednik Kosova Hašim Tači položio je danas cveće na spomen ploču u centru sela Staro Gacko povodom 17 godina od ubistva 14 žetelaca iz ovog mesta i istakao da takvi zločini ne smeju ostati nekažnjeni.(pokrivalice)… »

Taci: Za ozbiljno pomirenje potrebna pravda

Beta video 20.07.2016
PRIŠTINA- ``Danas kada radimo da izgradimo mir, pomirenje i saradnju izmedju naroda našeg regiona važno je istaći da je za ozbiljno pomirenje potrebna pravda``, kazao je predsednik Kosova Hašim Tači.… »

OŠ “Vojvoda Stepa“ dobija novu salu i 13 učionica

Beta video 20.07.2016
BEOGRAD – Direktor OŠ “Vojvoda Stepa“ Nebojša Životić rekao je da je azbestna škola predstavljala problem i učenicima i nastavnicima. „Izgradnjom nove školske zgrade sa 13 učionica i fiskulturnom salom učenici će posle mnogo godina imati… »

Vesić posetio gradilište U Osnovnoj školi „Vojvoda Stepa“

Beta video 20.07.2016
BEOGRAD - U Osnovnoj školi ``Vojvoda Stepa`` gradilište fiskulturne sale i 13 kabineta posetio su gradski menadžer Beograda Goran Vesić i predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić. (pokrivalice)… »

Vesić: Obrazovanje je važno

Beta video 20.07.2016
BEOGRAD - Grаdski menаdžer Beograda Gorаn Vesić je istakao za vreme posete gradilišta u Osnovnoj školi „Vojvoda Stepa“ da je obrazovanje važno, kao i da će se u obrazovanju desiti najveće reforme. „Mi kao zemlja ne možemo da sustignemo u… »

Na Voždovcu se rekonstruiše još deset škola

Beta video 20.07.2016
BEOGRAD – Predsednik Opštine Voždovаc Aleksаndаr Sаvić istakao je da opština Voždovac ne radi samo na školi „Vojvoda Stepa“ već i da rekonstruiše još deset osnovnih škola. On je dodao da gradski menadžer Goran Vesić pomaže u… »

Sastanak Odbora za dijasporu i Srbe u regionu

Beta video 20.07.2016
BEOGRAD - U Domu Narodne skupštine održan je sastanak presednika Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Ivana Kostića s poslanikom Skupštine pokrajine i grada Beča Nemanjom Damnjanovićem. (pokrivalice)… »