Izvor: Beta arhiva vesti 20.07.2016

Rast na evropskim berzama

Beta 20.07.2016
Evropske berze danas pre podne su ostvarile solidne dobitke, s pozitivnim izveštajima o zaradama kompanija. Berze u Aziji su imale neujednačene rezultate pošto su investitori uzeli u obzir izveštaj Medjunarodnog monetarnog fonda u kojem je smanjena… »

Mažić sudi evropski Super kup

Beta 20.07.2016
Najbolji sudija Srbije Milorad Mažić sudiće utakmicu evropskog Super kupa Real Madrid - Sevilja u Trondhajmu, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). Mažić je sudio utakmice na minulom Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a ovo će mu biti… »

Da li neko sprečava tužilastvo da otvori istragu o Savamali

Beta 20.07.2016
Predsednik Beogradskog odbora DS Balša Božović izjavio je danas da je prošlo 43 dana od kada je predsednik vlade u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić označio vrh vlasti kao odgovorne za niz krivičnih dela u Hercegovačkoj ulici, ali da počinioci… »

Košarkašice treniraju u Beogradu, došle Petrović i Dabović

Beta 20.07.2016
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije nastavila je danas u Beogradu pripreme za Olimpijske igre, a timu su se priključile i igračice iz WNBA, Sonja Petrović i Ana Dabović, kao i Aleksandra Crvendakić, koja je sa mladom reprezentacijom u… »

Ilić potpisao za Zvezdu: Volim konkurenciju

Beta 20.07.2016
Novi fudbaler Crvene zvezde Stefan Ilić rekao je danas da želi da se nametne treneru i da što pre zaigra, ali i da mu je čast što je došao u najtrofejniji klub u zemlji. "Čast mi je što sam došao u najtrofejniji klub u Srbiji. Trudiću se na… »

Još nije formiran tim za izradu statuta ZSO

Beta 20.07.2016
Poslanik Srpske liste u Skupštini Kosova Nenad Rašić izjavio je danas da još nije formiran nikakav tim ili radna grupa za izradu statuta Zajednice srpskih opština (ZSO), koja treba da se formira na osnovu sporazuma Beograda i Prištine. Rašić je za… »

Kuzmić novi centar Zvezde

Beta 20.07.2016
Povremeni reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić potpisao je trogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i regiona Crvenom zvezdom, saopštio je večeras beogradski klub. Ovaj 25-godišnji centar bio je u sastavu reprezentacije na Evropskom prvenstvu prošle… »

Zaraza kod goveda proglašena u 22 opštine

Beta 20.07.2016
Na teritoriji Srbije do sada su 22 opštine proglašene za zaražena područja od bolesti kvrgave kože, dok je devet upravnih okruga proglašeno ugroženim od te bolesti koja napada isključivo goveda, saopštila je Uprava za veterinu Srbije. Kako se… »

Premijer u medijima više nego svi članovi Vlade zajedno

Beta 20.07.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić u junu je u medijima bio više zastupljen nego svi članovi Vlade zajedno, pokazalo je istraživanje agencije Ninamedija o medijskoj prisutnosti članova Vlade od 1. do 30. juna. Prema tom istraživanju, o Vučiću su u… »

Novu vladu Srbije čekaju stari ciljevi

Beta 20.07.2016
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Ljubodrag Savić je ocenio da će Srbija ponovo imati visok budžetski deficit ako se ne obezbedi dugoročna stopa rasta bruto domaćeg proizvoda (BDP) od najmanje pet odsto, ne prepolovi siva ekonomija i poveća… »