Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Podetinjile: Seve i Jovana Joksimović zajedno na moru!

Blic 19.07.2016
Jovana Joksimović trenutno zajedno sa Severinom Vučković uživa na moru. I da se žensko društvo i te kako dobro zabavlja jasno je već pri prvom pogledu na ovu fotografiju. Dame uživaju na nečemu nalik šlaufima u obliku patkica, flamingosa… »

Srpska glumica se skinula i izgleda ovako

Blic 19.07.2016
Kalina Kovačević ovih dana sebi je dala predah od obaveza i sa prijateljicama se zaputila na more. Pogledajte na Instagram-u Devojke uživaju u plivanju, kupanju i sunčanju, a Kalina gotovo svakodnevno pratioce na društvenim mrežama oduševi figurom… »

Silikoni ili ne? Ćerka folk pevača pokazala guzu za medalju

Blic 19.07.2016
Topalkova ćerka Helena boravi u Nikšiću, rodnom mestu svoje majke, gde po ceo dan uživa u čarima bazena i sunčanju. Helenu su u javnosti često dovodili u vezu sa nekoliko plastičnih operacija, između ostalog, spekuliše se da je dorađivala i… »

Viki meditira na plaži: Zgodna pevačica uživa na crnogorskom primorju

Blic 19.07.2016
Folkerka Violeta Viki Miljković (41), ovih dana baškari se na Crnogorskom primorju, a njen seksi izgled mami poglede. Pevačicu Viki Miljković zatekli smo na jednoj od budvanskih plaža. Najpre je nismo prepoznali jer je za plažu izabrala moderan… »

Posrnula dečja zvezda otkriva: Na kokain sam trošio manje od 6.000 dolara mesečno

Blic 19.07.2016
Nekadašnja dečja zvezda Mekoli Kalkin otkrio je u nedavnom intervjuu da mu nije žao što nije nastavio glumačku karijeru, ali ni da nije bio težak zavisnik, kako su ga mediji opisivali. Pogledajte na Instagram-u - Nisam trošio 6.000 dolara mesečno… »