Izvor: Domino magazin/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Novi trejer za The Girl on the Train

Domino magazin 20.07.2016
Film koji ćemo pogledati ove jeseni. Evo ga novi trejler za film The Girl on the Train koji stiže 7. oktobra i definitivno ćemo ga pogeldati. Glavnu ulogu igra Emily Blunt. Priča prati devojku u ne baš dobrom trenutku, posle razvoda. Svakog dana… »

Rusi uhvaćeni, da li Američke sportiste stvarno niko ne kontroliše?

Domino magazin 20.07.2016
Nije prvi put da se doping organizuje na državnom nivou. Upravo je u toku jedan od najvećih skandala u istoriji sporta. Svetska anti-doping agencija je objavila dokaze da je Ministarstvo sporta Rusije organizovalo doping sportista te zemlje. Moskovska… »

Roboti će postati svesni sebe do 2025. godine

Domino magazin 20.07.2016
I to će biti početak našeg kraja. Sve više kompanija ubrzano radi na razvoju veštačke inteligencije. A sve više stručnjaka i naučnika upozorava na opasnosti ovakvih projekata. Sada je i čuveni Ian Pearson, futurista sa dugom karijerom i… »

E ovo je seksi

Domino magazin 20.07.2016
Super zgodna Abbey Lee u Agent Provocateur vešu. Ovo na slikama je super zgodna Abbey Lee Kershaw koja se slikala u Agent Provocateur seksi vešu. I pokrenuće vam maštu. Inače možete da je vidite i u filmu Neon Demon o surovom svetu manekenstva i… »

Do 70 posto niže cene u Fashion Company

Domino magazin 20.07.2016
Poslednji trenutak za super šoping. U prodavnicama Fashion Company počelo je sezonsko sniženje koje se odnosi na kolekciju proleće/leto 2016. Popusti su od 40 do 70 posto. U ponudi su poznati brendovi Fashion&Friends: REPLAY, DIESEL, TIMBERLAND… »

Coca-Cola pobednička reklama

Domino magazin 20.07.2016
Znaš taj osećaj. Coca-Cola ima sjajnu reklamu inspirisanu sportskim pobedama. Taman pred početak Olimpijade. Ali ne misle oni samo ne te pobede, već i na sve male životne pobede. Znate taj osećaj. Kreativu je uradila agencija Ogilvy iz Brazila i… »

Da li se plašite mraka?

Domino magazin 20.07.2016
Stiže horor – Kada se svetla ugase. Od producenta filma“ Prizivanje zla“, dolazi adaptacija kratkog filma iz 2013. godine „Lights Out”, reditelja Davida Sandberga. Zastrašujuće biće, koje se pojavljuje samo kada se ugase svetla, vraća se u… »

Pokemoni promenili svet

Domino magazin 20.07.2016
Evo šta se prodaje kao alva ovih dana. Ludnica oko Pokemona se ne stišava, a igra već ima oko 10 miliona aktivnih korisnika. Što je izazvalo i određene posledice. Vrednost kompanije Nintendo je recimo porasla za oko 8 milijardi dolara i sada vrede… »

Aluminijumske folije su opasne

Domino magazin 20.07.2016
Nikada ne kuvajte u njima. Aluminijumske folije su u svakoj kući. I korisne su za pakovanje hrane. A neki i kuvaju u njoj. Ali naučnici tvrde da je štetnija nego što se to do sada verovalo. Naučnici sa Univerziteta u Kairu smatraju da je mešanje… »

Drugarice su ključne za privlačnost

Domino magazin 20.07.2016
Privlačniji si devojakama ako si okružen ženama. Muškarci sa više prijateljica su privlačniji suprotnom spolu. To je rezultat novog istraživanja sa Univerziteta u Texasu. Naučnici kažu da se tako javlja takozvani “efekat orela”. Odnosno da… »