Izvor: MTV Srbija/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

EXIT 2017. slavi 50 godina od "Leta ljubavi"

MTV Srbija 20.07.2016
Nakon ovogodišnjeg, najposećenijeg izdanja u 16 godina postojanja, EXIT festival 2017. slaviće 50 godina od čuvenog "Leta ljubavi" (Summer of Love)! Tokom iduće godine, EXIT će obeležavati događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi… »

Lady Gaga raskinula veridbu sa Taylorom Kinneyjem

MTV Srbija 20.07.2016
Još jedan šokantan prekid u svetu slavnih! Nakon pet zajedničkih godina, od toga godinu i po dana kao verenici, Lady Gaga (30) i glumac Taylor Kinney (35) raskinuli su svoju vezi. Tačnije, uzeli su pauzu, kako navodi Lady Gaga na svom Instagramu uz… »

James Corden ima genijalnu Kanye-Taylor parodiju

MTV Srbija 20.07.2016
Ceo ovonedeljni haos završio se dobrom šalom. Od strane Jamesa. Kanye, Kim i Taylor verovatno oštre koplja... Već znate da je ove nedelje ponovo potekla „bad blood“ između Taylor Swift i Kim Kardashian i Kanyea Westa, nakon što je Kim objavila… »

Mila Kunis otkriva kako je sve počelo sa Ashtonom Kutcherom

MTV Srbija 20.07.2016
Oni su nam jedan od najslađih parova i zapravo jedan od retkih koji ove godine nije raskinuo... Ovo je najslađi intervju Mile Kunis jer nam otkriva da su ona i Ashton počeli kao priajtelji sa povlasticama! Nedavno je glumica gostovala kod Howarda… »

Selena Gomez zarađuje lude sume novca zahvaljujući Instagramu

MTV Srbija 20.07.2016
Suluda svota novca po postu za kraljicu Instagrama! I dok mi brinemo koliko ćemo lajkova skupiti po postu, slavne ličnosti poput Selene Gomez prave novac koji nećemo zaradi za života samo jednim sponzorstvom svog posta na društvenoj mreži. Da li je… »

Decenija Brodoloma u Tuzli

MTV Srbija 20.07.2016
Iščekivanje najvećeg muzičkog događaja na otvorenom, u Bosni i Hercegovini, tuzlanskog Brodoloma, obogaćeno je spoznajom da nikada nije bio veći i spektakularniji od onoga što se sprema ove godine. Iščekivanje najvećeg muzičkog događaja na… »

Verili se osnivač Snapchata i Miranda Kerr

MTV Srbija 20.07.2016
Čestitamooo! Bivši anđeo Victoria Secret i bivša žena Orlanda Blooma, supermodel Miranda Kerr verila se za jednog od osnivača Snapchata, Evana Spiegela nakon godinu dana veze. Ona je na svom Instagram nalogu javila srećne vesti. Za sada znamo da je… »

Rihanna pevala "Diamonds" za žrtve u Nici

MTV Srbija 20.07.2016
"želim da mi pomognete da obasjamo ovu zgradu" Tokom koncerta u Lionu u Francuskoj, Rihanna je pesmu posvetila žrtvama napada u Nici. "Sledeću pesmu posvećujem ljudima u Nici koji su patili, ljudima koji su traumirani, žrtvama i njihovim porodicama"… »

Kome je ovo leto bilo kobno za vezu?

MTV Srbija 20.07.2016
Ko sve želi da bude singl dok traju visoke temperature? Iako je tek prva polovina jula, neke zvezde su očigledno ozbiljno shvatile parolu "solo preko leta" s obzirom na brojne raskide koji su se dogodili s porastom temperatura. Dok su neki raskidi bili… »

Justin Bieber odbio zagrljaj fana (VIDEO)

MTV Srbija 20.07.2016
Belieberi, nemojte da trošite vreme i zamolite Justina za zagrljaj. Odgovor će biti "ne". Na novom snimku se vidi kako kanadska pop zvezda šeta prodavnicom među fanovima od kojih je jedna obožavateljka poželela zagrljaj. Ali dobila je odgovor od dva… »