Izvor: N1 Info arhiva vesti 20.07.2016

Kamionom udario dečaka pa pokušao da pobegne

N1 Info 20.07.2016
Vozač kurirske službe koji je danas udario dečaka (12) kamionom u mesnoj zajednici Klisa u Novom Sadu, pokušao je da pobegne s mesta nesreće, ali su ga meštani sprečili i pozvali policiju, objavio je portal www.021.rs. Kako se navodi, dečak je sa… »

Jovanović: Nisam opterećen da po svaku cenu budem u vlasti

N1 Info 20.07.2016
Gostujući u Novom danu, lider LDP Čedomir Jovanović je rekao da nije opterećen da po svaku cenu bude u vlasti, da povremeno vidi sličnost između onoga što on želi da radi i nastojanjima mandatara Vučića, i da bi ponovo otišao na komemoraciju u… »

Fontana na Slaviji na jesen, ostatak radova čeka novi tender

N1 Info 20.07.2016
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je tender za izgradnju fontane na Slaviji uspeo, dok će tender za rekonstrukciju Bulevara oslobođenja i saobraćajnih površina na Slaviji biti ponovljen jer u obe pristigle ponude neispravne, prenosi… »

Tači položio cveće na spomen ploču srpskim žeteocima

N1 Info 20.07.2016
Predsednik Kosova Hašim Tači položio je cveće na spomen ploču u centru sela Staro Gacko povodom 17 godina od ubistva 14 srpskih žetelaca iz ovog mesta. Tači je istakao da takvi zločini ne smeju ostati nekažnjeni. "Svaki zločin treba otkriti i… »

Orešković: Hrvatska nije ništa popustila Srbiji

N1 Info 20.07.2016
Premijer Hrvatske u tehničkom mandatu Tihomir Orešković rekao je da vlada u Zagrebu u vezi sa otvaranjem poglavlja 23 i 24, nije ništa popustila Srbiji, jer su vrlo transparentni uslovi koje Beograd treba da ispuni u pregovorima s EU. "Vlada nije… »

Okretnice autobusa iz centra sele se na Novi Beograd

N1 Info 20.07.2016
Gradski autobusi nastaviće da saobraćaju kroz centar Beograda, ali se okretnice sele na Novi Beograd i u Dunavsku ulicu na Dorćolu. Obilazeći radove na novoj okretnici u Bloku 20, gradski arhitekta Milutin Folić rekao je da je namera gradske vlasti… »

Bulatović: Pogrešno tumačenje da biram saradnike po izgledu

N1 Info 20.07.2016
Nakon oštre reakcije vrha SNS iz Beograda, novoizabrani gradonačelnik Niša Darko Bulatović tvrdi da je pogrešno protumačena njegova izjava da svoje saradnike bira na osnovu fizičkog izgleda, prenose Južne vesti. Govoreći o kriterijumima po kojima… »

Hrvatski ministar: Ako Srbija ne poštuje dogovor - sankcije

N1 Info 20.07.2016
Ministar obrane u Vladi Hrvatske Josip Buljević izjavio je kako će Hrvatska znati da zašti svoje interese i da će, ako Srbija ne bude poštovala dogovoreno u vezi s pregovaračkim poglavljima 23 i 24, to sankcionisati. Komentarišući nezadovoljstvo… »

NUNS: Šta nam zapravo ministar Tasovac zamera?

N1 Info 20.07.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije saopštilo je da "javno pohvaljuje napore ministra kulture i informisanja Ivana Tasovca da javno podrži izložbu SNS "Necenzurisane laži" koju još nije video". Ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac i zjavio… »

Saobraćajna nesreća kod Užica, stradala jedna osoba

N1 Info 20.07.2016
U saobraćajnoj nesreći kod Kokinog Broda u opštini Nova Varoš poginula je jedna osoba, a dve su povređene. Nesreća se dogodila jutros u 8.15 na putu Prijepolje - Užice kada su se sudarili teretno vozilo i automobil. Dve povređene osobe su… »