Izvor: Nova energija arhiva vesti 20.07.2016

Blogomanija Fashion & Beauty: Poslušajte predavanje Veselina Jevrosimovića “Biznis mitologija” (video)

Nova energija 20.07.2016
Treća regionalna Blogomanija održana je u hotelu Habakuk, u Mariboru, od 8. do 12. juna, a ovogodišnja tema bila je Fashion & Beauty. Na Blogomaniji su učestvovali blogeri iz celog regiona, Jutjuberi, stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga… »

Top 10 sajtova i aplikacija za last minute rezervacije smeštaja

Nova energija 20.07.2016
Last minute ponude, osim što su odlične u momentima kada brzo treba da odlučimo gde putovati i kada početi sa pakovanjem kofera, one su svakako i jeftinije. Ovaj sistem rezervisanja smeštaja, leta, prevoza, veoma je popularan širom sveta, a kod nas… »

Koliko je moćan srpski pasoš proverite na ovom sajtu!

Nova energija 20.07.2016
Ukoliko ste se često pitali koje sve privilegije imate ako posedujete pasoš, za koje zemlje možete odmah da spakujete kofere, a za koje vam treba pasoš, saznajte uz pomoć ovog sajta. U pitanju je Passport Index, koji je napravila kompanija Arton… »

Pokémon GO utiče pozitivno na depresiju!

Nova energija 20.07.2016
Popularna igrica Pokémon GO, uzela je maha i u Srbiji iako je zvanična verzija za sada puštena samo na IOS platformi. Društveni analitičari procenjuju da na svetu dnevno ima 9,5 miliona aktivnih korisnika ove igrice, dok je trenutno ukupan broj… »

Na Twitteru je sada mnogo lakše verifikovati nalog

Nova energija 20.07.2016
Uskoro će biti mnogo lakše imati verifikovani profil na Twitteru i onu malu plavu značkicu pored vašeg imena. Kompanija će uskoro imati onlajn registraciju za sve one koji traže verifikaciju naloga. Novi proces prijavljivanja dostupan je korisnicima… »