Izvor: NoviSad.com arhiva vesti 20.07.2016

Igralište srušeno zbog gradnje Muzičke i Baletske škole biće na novoj lokaciji

NoviSad.com 20.07.2016
Novi Sad - Rekviziti sa dečjeg igrališta na Limanu III, koji su uklonjeni radi izgradnje Muzičke i Baletske škole, biće izmešteni u neposrednu blizinu prvobitne lokacije. foto:NSU - Uživo sa novosadskih ulica Ti uklonjeni rekviziti su trenutno na… »

Na ginekološki pregled Novosađanke čekaju po mesec i po dana

NoviSad.com 20.07.2016
Novi Sad - Novosađanke sve češće idu u privatne klinike kod ginekologa, jer ih u Domu zdravlja radi svega 18, a po normativu bi trebalo bar 25. Zato na pregled u toj zdravstvenoj ustanovi žene prosečno čekaju po mesec i po dana. Jedan ginekolog u… »

Rođene tri devojčice i devet dečaka

NoviSad.com 20.07.2016
Novi Sad - Od utorka ujutru do danas u isto vreme, u Betaniji rođeno 12 beba: tri devojčice i devet dečaka. Majke devojčica su Bojana Zdjelar, Gordana Stevanović, Milica Drageljević (Novi Sad). Dečake su rodile Jelena Orlandić (Odžaci), Rada… »

Ukraden bicikl ispred Teodora Pavlovića 8

NoviSad.com 20.07.2016
Novi Sad - Vladimiru Zinajiću ukraden je bicikl sinoć oko 21 sat ispred zgrade u Ulici Teodora Pavlovića broj 8. Ukradeni bicikl Bicikl je na sebi imao crne bisage sa žutim detaljima, na kojima piše "Tour de France". Vladimiru je taj bicikl jedini… »

​Zaplenjene oko dve tone duvana

NoviSad.com 20.07.2016
Novi Sad - Oko dve tone duvana, u listu i rezanog, namenjenog, kako se sumnja, nelegalnoj prodaji, pronašla je policija na jednom salašu između Novog Sada i Temerina. Duvan je otkriven pretresom podruma i kamiona, a pronađena je i oprema za sečenje… »