Izvor: Personal magazin arhiva vesti 20.07.2016

“Telenor ForUm” novi kanal komunikacije

Personal magazin 20.07.2016
Telenor Srbija je danas lansirao digitalnu platformu – Telenor ForUm, u okviru kojeg će korisnici imati mogućnost razmene znanja i iskustva kroz diskusije na različite teme. Cilj je da se stvori jedinstvena digitalna baza znanja za Telenorove… »

Microsoft beleži visoke profitne stope

Personal magazin 20.07.2016
Američka tehnološka kompanija Majkrosoft je ostvarila dobit od 3,1 milijardi dolara u kvartalu koji je upravo završen. Majkrosoft je tako iznenađujuće ušao ponovo u pozitivnu zonu nakon godine ogromnih troškova zbog otpisa imovine u sektoru mobilne… »

Wikileaks objavio 300.000 dokumenata s Erdoganovih servera

Personal magazin 20.07.2016
Vikiliks je objavio skoro 300.000 dokumenata i mejlova sa servera koji pripada vladajućoj turskoj stranci AKP, koji se dovode u vezu s nedavnim propalim vojnim udarom u toj zemlji. „Vikiliks je ubrzao objavljivanje dokumenata kao odgovor na čistke u… »

Novi Greenfest konkurs

Personal magazin 20.07.2016
Mladi umetnici i kreativci iz Srbije pozvani su da kreiraju i prijave originalna dizajn rešenja, do 31. avgusta, za vizuelni identitet Sedmog Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“. Ovogodišnji Green fest će biti održan u Domu… »

Sony x AURIA ekološki aksesoari

Personal magazin 20.07.2016
Nove Sony bežične h.ear on NC slušalice inspirisale su kreiranje prve kolekcije putnih aksesoara na svetu napravljenih od – nećete verovati – kablova za slušalice! Naime, kompanija Sony se udružila se vodećom robnom markom održive mode AURIA… »

Vip nudi posebne smartfone za leto 2016.

Personal magazin 20.07.2016
Letnja sezona je vreme odmora, oporavka i obnavljanja, a može biti i pravo vreme da unapredite ili obnovite svoj smartfon. Ako ste razmišljali o zameni svog telefona, a želite uređaj koji će vas i vizuelno asocirati na leto, u Vip ponudi možete… »

NVIDIA Ansel je dostupan! NVIDIA VR Funhouse dostupan na Steam-u!

Personal magazin 20.07.2016
Danas, od 15:00 časova Ansel je dostupan. Gejmeri će moći da preuzmu naše najnovije drajvere, igraju Mirrors Edge Catalyst studija DICE i snime igru kao nikad do sad! Ali, šta je zapravo Ansel? To nije samo novi način da snimite kadrove u igri, na… »

EPSON štampači velikog kapaciteta sa ink tank sistemom dostigli kumulativnu prodaju na globalnom nivou od 15 miliona jedinica

Personal magazin 20.07.2016
Kompanija Epson sa zadovoljstvom objavljuje da je sa ink tank štampačima visokog kapaciteta postigla prodaju od 15 miliona jedinica širom sveta, što dokazuje uspeh ovog revolucionarnog sistema. Epson je prvi put lansirao ink tank štampače velikog… »

Mastercard pruža potrošačima slobodu da kupuju na različitim uređajima i kanalima uz Masterpass platformu

Personal magazin 20.07.2016
Kompanija Mastercard je danas napravila značajan pomak u platnoj industriji i postavila osnovu za budućnost trgovine uz novu Masterpass globalnu uslugu za digitalno plaćanje. Ovo unapređeno rešenje omogućava potrošačima da se oslone samo na svoju… »

VEEAM: Available suite 9.5 integrisan sa Win Serverom 2016 i Hyper-V

Personal magazin 20.07.2016
Veeam rešenja dostupnosti pomoći će velikim preduzećima da pruže povećanu bezbednost i umanjenu kompleksnost kroz potpunu integraciju Microsoft-ovih izdanja Windows Server, Hyper-V za 2016. godinu i poslovnih aplikacija Veeam® Software, inovativni… »