Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 20.07.2016

Etno i glamurozno – modna revija Silvane Tošić

Pirotske vesti 20.07.2016
Modna revija “Etno glamur” Silvane Tošić priređena je sinoć u prepunom holu Doma kulture. Dvadesetak novinarki lokalnih medija, studenti i omladinci našli su se u ulozi modela na ovoj reviji. Oni su nosili tunike, haljine i košulje, koje je… »

“YU grupa” – legende rok muzike nastupaju u Pirotu

Pirotske vesti 20.07.2016
Legendarna „YU grupa“ nastupa u Pirotu 29. jula. Spektakularni rok koncert najdguvoečnijeg aktvinog rokenrol benda biće održan na Omladinskom stadionu. Cena ulaznice u pretprodaji je 400 dinara, a na dan koncerta karte će koštati 500 dinara… »

Humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ u Pirotu

Pirotske vesti 20.07.2016
Sportsko-humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ biće organizovan prvi put u Pirotu. Cilj projekta je izgradnja i opremanje kupatila za socijalno ugrožene porodice na području Balkana. 30. jula igraće se za stvaranje boljih uslova za život… »

Zakazana sednica Gradskog veća

Pirotske vesti 20.07.2016
Sednica Gradskog veća zakazana je za sutra u 10 sati. Na dnevnom redu je postavljanje načelnika Gradske uprave i njegovog zamenika. Pred većnicima je i razmatranje Izveštaja o izvršenju Odluke o budzetu grada Pirota za prvih šest meseci ove godine… »

Raspored takmičenja u Prvoj ligi

Pirotske vesti 20.07.2016
Fudbalski savez Srbije objavio je raspored takmičenja Prve lige u novoj sezoni. a “Radnički Pirot” takmičenje u novoj sezoni započinje gostovanjem u Jagodini 13. avgusta. Prvu utakmicu pred domaćom publikom „Beli“ igraju 20. avgusta protiv… »

Sveta Apostolović, jedini majstor za klopotare u Visokuu

Pirotske vesti 20.07.2016
Svetislav Apostolović iz Rsovaca, koji je od devete decenije života “oškrbio” dve godine, još uvek ne napušta svoju majstorsku radionicu i jednako vredno radi kao da je, bar dvadesetak godina mlađi. U Visoku, ali i šire je poznat kao vrhunski… »

Smilovci:vratile se rode

Pirotske vesti 20.07.2016
Dimitrovgradsko selo Smilovci, pored ostalog prepoznatljivo je i po rodama koje se ovde mogu videti svakog leta. Ove korisne i prelepe ptice hrane se u obližnjem jezeru, a jedan par već godinama ima svoje gnezdo na izlasku iz sela. Postale su naš… »