Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Naredni „Egzit” u slavu „Leta ljubavi”

Politika 20.07.2016
Tek što je okončana ovogodišnja „Egzit avantura”, organizatori novosadskog festivala već su najavili da će naredno izdanje manifestacije na Petrovaradinskoj tvrđavi biti održano od 6. do 9. jula. „Egzit” će 2017. biti u znaku „Leta… »

Rambo Amadeus dobio bitku za autorska prava

Politika 20.07.2016
„Tin dram mjuzik”, muzički izdavač i zastupnik autora u Srbiji i regionu, pre skoro dve godine pokrenuo je parnicu zbog neovlašćenog korišćenja dela Antonija Pušića, autora poznatijeg kao Rambo Amadeus, na internet stranici „Jutjub”… »

​Počinje „Samertrip” festival kraj Palićkog jezera

Politika 20.07.2016
Četrnaesti „Samertrip” festival predstaviće od sutra do 24. jula na Termalnim bazenima i Muškom štrandu kraj jezera Palić jedinstvenu mešavinu kvalitetne zabave i atraktivnih kulturnih sadržaja, uz obaveznu dozu aktivizma, najavili su… »

„Enterprajz” stiže u bioskope

Politika 20.07.2016
Popularna franšiza „Zvezdane staze“, koju je stvorio Džin Rodenberi, a 2009. ponovo oživeo Džej Džej Abrams, vraća se s rediteljem Džastinom Linom, koji režira novo putovanje svemirskog broda „Enterprajz“ i njegove neustrašive posade… »

Najtopliji jun od kad postoje merenja

Politika 20.07.2016
Povećane šanse da 2016. bude treća godina u nizu koja će srušiti prethodni temperaturni rekord. Minuli mesec bio je najtopliji jun od 1880. godine, od kada se mere temperature, i 14. mesec u nizu u kojem je zabeležena rekordno visoka prosečna… »

Melanija Tramp u haljini srpske kreatorke

Politika 20.07.2016
Supruga Donalda Trampa održala je govor na stranačkom skupu u kreaciji Roksande Ilinčić, što je protumačeno kao naklon zavičaju. Supruga američkog predsedničkog kandidata Donalda Trampa našla se na udaru kritika da je delove govora na važnom… »

Sil posvetio pesmu Novaku Đokoviću

Politika 20.07.2016
Poznati pevač Sil pevao je početkom sedmice u jednom hotelu na obali Španije i svoj veliki hit „Kiss from a Rose” posvetio Novaku Đokoviću, koji se našao u publici. Britanski muzičar i prvi reket sveta upoznali su se u letovalištu Kosta del… »