Izvor: Press arhiva vesti 20.07.2016

Mladi Španac preplivao 1.000 metara zbog Mesija

Press 20.07.2016
Mladi 24-godišnji Španac Suli, postao je zvezda na društevnim mrežama, pošto je na Ibici plivao više od 1.000 metara da bi upoznao fudbalera Barselone Lionela Mesija. foto: tanjug.rs Mladi 24-godišnji Španac Suli, postao je zvezda na društevnim… »

Zbirka poezije i. Tokina, o. Lakićević i v. Taba

Press 20.07.2016
Jedan od cenjenih srpskih izdavača "Samizdat B92" zbog visokih estetskih standarda prilikom odabira naslova koje uključuje u svoj izdavački program objavio je knjigu lirike troje autora Ivana Tokina, Ognjenke Lakićević i Vladimira Tabaševića pod… »

Pet navika koje pred spavanje primenjuju uspešni ljudi

Press 20.07.2016
Svi smo čuli priču o uspešnim ljudima koji se svakog jutra bude rano i osvajaju svet pre nego što većina drugih skuva prvu kafu. Ali šta oni rade u drugim delovima dana? Koja je večernja rutina koju uspešni ljudi obavljaju neposredno pred… »

Čarobni lek naših baka: Podmlađuje kosti, eliminiše bolove u kičmi i zglobovima

Press 20.07.2016
Kažu da ovaj lek podmlađuje kosti za 20 godina. foto: stil.kurir.rs Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima. Kad moderna medicina ne pomaže, najbolje… »

Najseksepilniji nastavnik (54) senzacija na Internetu: Ovo je njegova tajna dobrog izgleda

Press 20.07.2016
Rendl tvrdi da je oduvek vodio računa o tome kako se oblači, a svojim fanovima je otkrio tajnu dobrog izgleda u šestoj deceniji života. foto: stil.kurir.rs Pedesetčetvorogodišnji Irvin Rendl postao je prava internet senzacija od kada je počeo da… »