Izvor: Press/Društvo arhiva vesti 20.07.2016

Obustavljen saobraćaj na delu Ibarske magistrale

Press 20.07.2016
JP "Putevi Srbije" saopštilo je da je zbog sаobrаćаjne nesreće obustаvljen sаobrаćаj na Ibаrskoj mаgistrаli, kod mestа Ušće, između Krаljevа i Rаške. foto: b92.net JP "Putevi Srbije" apelovalo je na sve učesnike u sаobrаćаju dа… »

Pomera se starosna granica za vantelesnu oplodnju

Press 20.07.2016
Srbija je na korak do odluke da poveća starosnu granicu za vantelesnu oplodnju, koju finansira Republički fond za zdravstveno osiguranje, sa sadašnjih 40 na 41 godinu. foto: kurir.rs U većini zemalja u regionu, pa i u inostranstvu ova granica je… »

Upoznajte najveće spavalice sa interneta

Press 20.07.2016
Jedan od najslađih prizora je onaj kada životinju savladava san. foto: b92.net Video koji sledi prava je poslastica upravo za sve ljubitelje malenih, medenih, pospanih stvorenja. Pogledajte kako se oni bore sa snom i kako mu se, najzad, slatko… »

Policijski pas uradio 22 “skleka” za plemeniti cilj

Press 20.07.2016
Policijski pas Monti iz jugoistočne Engleske nedavno je dao svoj doprinos podizanju svesti o povećanoj stopi samoubistava ratnih veterana u SAD. foto: b92.net K-9 po imenu Monti je sa svojim starateljem Stivom Hopvudom uradio 22 ‘skleka’, što je… »

"Ne možemo potvrditi da će lek za sidu ikad biti pronađen"

Press 20.07.2016
Naučnici na konferenciji o sidi u Južnoj Africi upozorili su danas da je još u začetku istraživanje da bi se došlo do leka za sidu i da je nemoguće znati da li će taj lek ikada biti nađen. foto: b92.net Ove nedelje na konferenciji u Durbanu, u… »

Vulin pozvao građane da prijavljuju nasilje

Press 20.07.2016
Ministar za rad, zaposljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin pozvao je danas građane da prijavljuju nasilje, dodajući da će mobilni timovi nastaviti da pružaju pomoć porodicama žrtava u Žitištu kako na terenu tako i u centru za… »

Maske ublažavaju crvenilo od sunca

Press 20.07.2016
U želji da što brže dobijemo boju, često preteramo sa sunčanjem i koža pocrveni. U takvim situacijama, najbolje pomažu prirodne maske, koje stimulišu regeneraciju i oporavak epiderma. foto: b92.net * U dubljem sudu pomešajte dve kašike ovsene… »

Brza hrana koja šteti vašoj koži

Press 20.07.2016
Sladoledi, čizburgeri, pomfrit, burito... Neke od ovih fast food užitaka možete pojesti ponekad, a na mnoge od njih bi trebalo da zaboravite odmah, s obzirom da izazivaju progresivno širenje bubuljica, ali i bora! foto: elle.rs Kada je reč o zdravlju… »

Čarobni lek naših baka: Podmlađuje kosti, eliminiše bolove u kičmi i zglobovima

Press 20.07.2016
Kažu da ovaj lek podmlađuje kosti za 20 godina. foto: stil.kurir.rs Ovaj lek pomaže kod lečenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima. Kad moderna medicina ne pomaže, najbolje… »