Izvor: Prva/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Brenda iz „Beverli Hilsa“ obrijala glavu: „Nastavljam borbu!"

Prva 20.07.2016
Glumica Šenon Doerti je obrijala glavu tokom borbe sa rakom, a čitav potresan proces je podelila sa svojim obožavaocima na Instagramu. Zvezda serija "Beverli Hils" i "Čari" otkrila je da boluje od raka dojke prošle godine. Sada je sa obožavocima… »

Osveta sultanije: Muž ju je ostavio sa ćerkom i zbrisao, a ona je povukla genijalan potez!

Prva 20.07.2016
Turski biznismen Kan Ateš oštetio je klijente za oko 86 miliona evra i pobegao u Meksiko. Ostavio je glumicu Merjem Uzerli dok je bila trudna, a za ćerku Laru ne želi ni da čuje. Sada, kad joj je bivši pred bankrotom, glumica je osigurala dete i… »

Aleksa Jelić prvi put o događajima iza kamere

Prva 20.07.2016
Serijal Exkluziva „Lica koja zvuče poznato“ otkriva drugo lice takmičara u najpopularnijem muzzičkom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“. Aleksa jelić i Ivan Jevtović ispričali su šta se dešavalo kad se isključe kamere. Saznajte i… »

Krst, brojanica i hram Sv. Save na leđima Vuka Kostića

Prva 20.07.2016
Fotke koje su objavljene u maju ove godine na FB stranici Vuk Kostić i danas izazivaju polemiku ljubitelja sedme umetnosti i Vukovog lika i dela. Poznat kao čovek koji se ne eksponira u javnosti ni na društvenim mrežama,a da nema debeli povod, Vuk je… »

Raskantali se Lejdi Gaga i Tejlor Kini: "Otišli smo na pauzu!"

Prva 20.07.2016
Ako je verovati napisima svetskih tabloida, pop zvezda Lejdi Gaga i glumac Tejlor Kini okončali su petogodišnju vezu koju su prošle godine krunisali vereničkim prstenom. „Izvori bliski paru tvrde da su ranije ovog meseca odlučili da okončaju… »

Pipa maznula super frajera, ali dever je ludilo za sebe!

Prva 20.07.2016
Dok su tokom vikenda šetali oko jezera, Pipa Midlton (32) i njen dečko Džejms Metjuz (40) su uživali u prirodi. U jednom trenutku Džejms je kleknuo i izvadio dijamantski prsten iz džepa. Pitao je Pipu da se uda za njega. Istog trenutka ona je rekla… »