Izvor: RTS/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

„Egzit“ sledeće godine slavi pola veka od „leta ljubavi“

RTS 20.07.2016
Nakon ovogodišnjeg, najposećenijeg izdanja u 16 godina postojanja, „Egzit“ festival 2017. godine slaviće 50 godina od čuvenog „leta ljubavi“, kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet. Taj društveni fenomen okupio… »

Ana se vratila!

RTS 20.07.2016
Venčanje Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera prošle nedelje bilo je izuzetno medijski propraćeno, a njih dvoje su posle otišli na kratki medeni mesec. Sada se vratila na mreže i otkriva kako joj je bilo na snimanju za nemački „Vog“. Na… »

Glumica obrijala glavu dok vodi borbu sa rakom

RTS 20.07.2016
Američka glumica Šanen Doerti, poznata po ulozi Brende Volš u seriji „Beverli Hils, 90210“, obrijala je glavu dok vodi borbu s rakom dojke. Nekoliko fotografija na kojima su faze skraćivanja kose Šanen Doerti je objavila na društvenoj mreži… »

Rus u balonu prešao više od pola puta oko sveta

RTS 20.07.2016
Ruski avanturista Fedor Konjuhov blizu je ostvarenja svog cilja da samostalno u balonu obleti oko sveta bez stajanja. Konjuhov je sa današnjim danom prešao više od pola puta od kada je 12. jula krenuo iz Nortema u Australiji u balonu punjenim helijumom… »

„Enterprajz“ večeras stiže u domaće bioskope

RTS 20.07.2016
Tri-de film „Zvezdane staze - Izvan granica“ večeras premijerno počinje svoj bioskopski život širom Srbije. Ovaj željno iščekivani nastavak globalno popularnih Zvezdanih staza, koju je stvorio Džin Rodenberi, vraća se u režiji reditelja… »

Tuži avio-kompaniju što ga je zbog hira putnice stavila na listu terorista

RTS 20.07.2016
Mladi Poljak jermenskog porekla tuži niskobudžetnu avio-kompaniju „Viz er“ zato što su ga specijalci neopravdano izveli iz aviona a kompanija stavila na svoj interni spisak terirosta, zbog hira jedne putnice kojoj je izgledao kao terorista pa nije… »

„Kvin“ traži od Trampa da ne koristi njihovu muziku

RTS 20.07.2016
Britanska rok grupa „Kvin“ saopštila je u utorak da nije odobrila Donaldu Trampu, republikanskom kandidatu za predsedničke izbore u SAD, da koristi njihovu muziku. Kako je naveo na svom Tviter nalogu, bend nikad nije dao odobrenje za korišćenje… »

Umro Geri Maršal, režiser „Zgodne žene“ i „Odbegle mlade“

RTS 20.07.2016
Maršal je umro u utorak u bolnici u Berbanku u Kaliforniji od komplikacija upale pluća koju je dobio posle moždanog udara, navela je u saopštenju njegov publicista Mišel Bega. Bio je spretan u komediji i romansama i imao niz hit televizijskih serija… »

Priča o princu i apartmanu 212 „romantičarska fikcija“

RTS 20.07.2016
Dugo se tvrdi da je britanski premijer Vinston Čerčil sobu u jednom londonskom hotelu u kojoj se rodio princ Aleksandar Karađorđević na dan proglasio teritorijom Jugoslavije. Novinari Bi-Bi-Sija bavili su se tom temom i kažu da za to nema dokaza. Ne… »

Dva tenka prešla preko njega, a on i dalje živ!

RTS 20.07.2016
Preko jednog Turčina koji je tokom neuspelog puča u Turskoj pokušavao da spreči vojsku da prođe prešla su čak dva tenka. Nekim čudom, 34-godišnji Sabri Unal je živ! Pravi vlasnici ove istorijske priče su poginuli i ranjeni građani. Ja sam samo… »