Izvor: Studio B arhiva vesti 20.07.2016

Josović dopingovan igrao finale Kupa protiv Partizana Tanjug

Studio B 20.07.2016
Fudbaler Javora Ivan Josović bio je pozitivan na antidoping test posle finala Kupa Srbije protiv Partizana (0:2) u Gornjem Milanovcu, objavila je danas Antidoping agencija Srbije (ADAS). Defanzivac Ivanjičana je posle utakmice koja je odigrana 11. maja… »

Kremlj: Erdogan će se sastati s Putinom u Rusiji Beta

Studio B 20.07.2016
Predsednici Rusije i Turske Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan sastaće se početkom avgusta u Rusiji, saopštio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. „Oni (Putin i Erdogan) su se složili da održe sastanak početkom avgusta“, rekao je… »

Jovičić Božoviću: Dokle ćete držati lekcije o pravu i pravdi Tanjug

Studio B 20.07.2016
Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da poslanik DS Balša Božović već 43 dana, svakodnevno i na svakom mestu, vrši pritisak na nezavisne državne institucije. „Već 43 dana pokušava da Srbiju vrati u vreme njihove… »

Biraju se novi miritelji i arbitri za radne sporove Tanjug

Studio B 20.07.2016
Republička agencija za mirno rešavanje radnih sporova objavila je danas konkurs za izbor još 10 arbitara i miritelja koji će rešavati sporne situacije između poslodavaca i zaposlenih, odnosno rukovoditi pregovorima između njih. Oglas je objavljen… »

Tereza Mej ide u prvu službenu posetu kod Merkelove Tanjug

Studio B 20.07.2016
Nova britanska premijerka Tereza Mej otputovaće danas u Nemačku u svoju prvu službenu posetu inostranstvu na novoj funkciji, javljaju britanski mediji. Mej će se sastati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel nakon prvog „premijerskog sata“ u… »

Kuzmić potpisao za Crvenu zvezdu Tanjug

Studio B 20.07.2016
Srpski košarkaški reprezentativac Ognjen Kuzmić potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopšteno je danas na sajtu crveno-belih. Kuzmić, član selekcije Srbije prošle godine na EP i igrač koji je ove godine bio na širem spisku… »

Vanredno stanje u Francuskoj još 6 meseci Fonet

Studio B 20.07.2016
Šest dana posle napada u Nici, francuska Nacionalna skupština dala je, tokom noći s utorka na sredu, zeleno svetlo za produženje vanrednog stanja za još šest meseci u Francuskoj, do kraja januara 2017. godine. Agencije podsećaju da je vanredno… »

Oštrije kazne za nasilje u porodici Tanjug

Studio B 20.07.2016
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao da se menjaju zakonske norme kako bi se tužilaštvu i policiji omogućio efikasniji rad kada je u pitanju nasilje u porodici. Stefanović je istakao da će policajci biti obučeni da bolje… »

Stefanović: Vlada će biti formirana u zakonskom roku Tanjug

Studio B 20.07.2016
Vlada Srbije biće formirana u zakonskom roku kao što je mandatar Aleksandar Vučić i najavio, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi Nebojša Stefanović. „Ne znam koji će dan izabrati. Ja sam njegov dugogodinji saradnik i… »

Na Bojčinskom kulturnom letu u petak „Priča o čarobnom štapiću”

Studio B 20.07.2016
Otvorena letnja scena u Bojčinskoj šumi u Progaru biće u petak domaćin dečje predstave „Priča o čarobnom štapiću” teatra „Talija“, u organizaciji Kulturnog centra Surčina. Događaj je organizovan u sklopu „Šumske smotre amaterskog… »