Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 20.07.2016

Vesić: Uspeo tender za fontanu na Slaviji Tanjug

Studio B 20.07.2016
Tender za izgradnju fontane na Trgu Slavija je uspeo i na njega su se prijavila četiri ponuđača, dok će tender za izgradnju saobraćajnica na tom trgu i Bulevaru Oslobođenja, sve do Auto-komande biti ponovljen, izjavio je gradski menadžer Goran… »

Sprečavanje porodičnog nasilja Beoinfo

Studio B 20.07.2016
Povodom upoznavanja sa najavljenim izmenama zakonskog okvira i postupanja institucija u vezi porodičnog nasilja, u Gradskom centru za socijalni rad održan je sastanak članova dela koordinacionog tela. U koordinacionom telu su prestavnici centara za… »

U DZ „Savski venac“ izložba „Wonet – ženska mreža za budućnost Evrope” Studio B

Studio B 20.07.2016
U holu Doma zdravlja Savski venac otvorena je izložba koja na zanimljiv način govori o potrebi da se prava i položaj žena u savremenom društvu u svim oblastima izjednače sa muškarcima. Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović otvorila je… »

Izgradnja 4 nova terminusa za autobuse Studio B

Studio B 20.07.2016
Grad počinje izgradnju 4 nova terminusa za autobuse javnog prevoza koja će omogućiti da okretnica na Trgu republike postane pešačka zona i da se saobraćaj na terminusima Studentski trg i Zeleni venac rastereti. Gradski arhitekta Milutin Folić… »

Sistemsko održavanje solarnih punjača uz pomoć Grada Beograda Beoinfo

Studio B 20.07.2016
Član Gradskog veća Dragomir Petronijević i direktor JKP „Javno osvetljenje” Aleksandar Cincar Poposki obišli su danas firmu „Strawberry energy” u Naučno-tehnološkom parku „Zvezdara” kako bi pronašli sistemsko rešenje za održavanje… »

Radovi u Muzičkoj školi „Davorin Jenko” Beoinfo

Studio B 20.07.2016
Predsednik gradske opštine Rakovica Vladan Kocić i pomoćnica sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Elena Bilić, zajedno sa direktorkom Muzičke škole „Davorin Jenko” Slađanom Šegavčić obišli su danas radove na tekućem održavanju u toj… »

Besplatni očni pregledi u DZ „Savski venac” Beoinfo

Studio B 20.07.2016
Na inicijativu predsednice Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda Irene Vujović, u subotu, 23. jula, u Domu zdravlja „Savski venac” (Pasterova 1, 1. sprat, ambulanta 216), od 9 do 17 časova biće organizovani preventivni očni pregledi. Svim… »

Radovi na vodovodnoj mreži na Paliluli u petak Beoinfo

Studio B 20.07.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Paliluli, u petak, 22. jula, od 8.30 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Vojvode Micka Krstića, Stevana Dukića i Marijane Gregoran. U najavljenom vremenu bez vode će ostati i Dom zdravlja „Dr… »

Sportske igre mladih na Adi Ciganliji

Studio B 20.07.2016
Pod parolom „Živimo život bez droge jer droga uzima život“ na Adi Ciganliji održavaju se Sportske igre mladih. Sportske igre mladih je najveći projekat na Balkanu posvećen dec. Njegov cilj je da promoviše zdrav način života, sport i… »

Završetak obnove Zmaj Jovine ulice sledeće nedelje Studio B

Studio B 20.07.2016
U okviru transformacije centra grada u pešačku zonu, u završnoj fazi je rekonstrukcija Zmaj Jovine ulice i njen završetak se očekuje sledeće nedelje, rekao je gostujući u jutarnjem programu glavni gradski urbanista Milutin Folić. U petak počinju… »