Izvor: Svet/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Ivana Pavković: Venčanje sam podnela muški, jedva smo čekali prvi ples! (foto/video)

Svet 20.07.2016
Ivana Pavković i Petar Mitić izgovorili su juče sudbonosno “da“ u Hramu Svetog Vladimira Jovana u naselju Braća Jerković. Pred oko 50 gostiju, mladi bračni par zakleo se pred bogom na večnu ljubav, a svadbeno veselje nastavljeno je u jednom… »

Dobio spor: Rambo Amadeus profitirao od “kopija” na Jutjubu

Svet 20.07.2016
Muzičar Rambo Amadeus dobio je spor protiv izdavačke kuće Film Danas, nekadašnje Komune, zbog neovlašćenog korišćenja njegovih autorskih dela na internet stranici Jutjub. Privredni sud u Beogradu doneo je presudu za slučaj koji je muzički… »

Ako ste se pitali gde je nestala Nataša: Voditeljka pobedila rak i vraća se na male ekrane

Svet 20.07.2016
Novinarka Nataša Ilić Jovanović, koju smo gledali na RTS i Pinku sa Bogoljubom Mitićem Đošom vratila se posle nekoliko godina na TV ekrane nakon što je pobedila najtežu bolest – tumor pljuvačne žlezde. Proživela je pravu životnu dramu kada… »

Nenad Okanović na snimanju serije “Selo gori…”: Manda će večno biti u mom srcu

Svet 20.07.2016
Snimanje nove sezone serije “Selo gori, a baba se češlja” završeno je bez Milašina, kojeg je glumio pokojni glumac Milorad Mandić Manda. Nesumnjivo je da glumcima serije glumac nedostaje, a Nenad Okanović je na Instagramu podelio fotografiju sa… »

Frajer na tatu: Ovako izgleda sin Dragana Bjelogrlića (foto)

Svet 20.07.2016
Sin našeg poznatog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića zove se Aleksej, a kako se može videti na njegovom Instagram profilu, pravi je frajer. Aleksej je rođen 1999. godine, a ako je sudeći po njegovom profilu na društvenim mrežama, uspešno se… »

Pobuna u Maldivima: Miniraće sve učesnike Parova jer smatraju da im kradu slavu!

Svet 20.07.2016
Učesnici muzičkog kampa Maldivi silno su se obradovali kad su kod njih stigle Dalila Mujić, Ana Spasojević i Ana Marija Džambazov. Međutim, prekaljeni rijaliti igrači nisu se smirili, dok nisu isprovocirale gotov sve učesnike Maldiva. Buduće… »

Slađa Delibašić mentor učesnicima Maldiva!

Svet 20.07.2016
Muzički kamp na Hepi televiziji dobio je pojačanje u timu koreografa i mentora. Naime, dens igračica Slađana Delibašić, pridružila se timu mentora, koreografa, kostimografa, koji uvežbavaju učesnike Maldiva za scenu i nastup. Ona će im… »

Spektakl na Portu: Ministarke potapaju splav!

Svet 20.07.2016
U sredu na najprestižnijem beogradskom splavu Port, nastupaju četiri atraktivne devojke iz grupe Ministarke, koje su svojim stasom i glasom, očarale publiku. Žensku senzacija i praznik za muške oči, kako ih mnogi nazivaju, publika je zapamtila po… »

Milica iskreno o ljubavi sa Milošem: Svađamo se, to je zdravo!

Svet 20.07.2016
Milica Todorović u skladnoj vezi je sa koreografom Milošem Paunovićem. Ipak, priznaje da su svađe sastavni deo njihove veze i otkriva kako izlazi na kraj sa tim. “Svađa je normalna u vezi jer prosto dođe do nekih sukoba u mišljenjima. Bitan je… »

Letele šolje u Maldivima, učesnici potpuno podivljali! (video)

Svet 20.07.2016
Kako je krenulo ni u Maldivima neće biti mirno, naročito od kako su bivši učesnici Parova ušli u ovaj rijaliti. Tako je u nanovijem sukobu Marijana Langov gađala limenkama i keramičkim šoljama Anu Spasojević! Marijana Langov hoće da napusiti… »