Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Gospođa Švajnštajger se vratila!

Večernje novosti 20.07.2016
Venčanje Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera prošle nedelje bilo je izuzetno medijski propraćeno, a njih dvoje su posle otišli na kratki medeni mesec. Sada se Ana vratila. VENČANjE Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera prošle nedelje bilo… »

Rambo Amadeus dobio spor na sudu

Večernje novosti 20.07.2016
Vodeći muzički izdavač i zastupnik autora u Srbiji i regionu "Tin drum music" saopštio je danas da je Privredni sud doneo presudu prema kojoj je izdavačka kuća Film Danas, nekadašnja Komuna, kršila autorska prava Ramba Amadeusa. Vodeći muzički… »

Lekovita priroda Crni susam: Čuva kosti, usporava starenje

Večernje novosti 20.07.2016
Reguliše krvni pritisak, podiže imunitet, sprečava migrenu, prelome i osteoporozu. Nezaobilazni sastojak azijatske i orijentalne kuhinje, susam (Sesamum indicum) je mnogo više od začina koji jelima daje bogatiji ukus. - Semenke crnog susama, sa kojih… »

Preminuo Geri Maršal: Spojio Gira i Džuliju

Večernje novosti 20.07.2016
Čovek koji je potpisao filmske hitove "Zgodna žena" i "Odbegla mlada" umro je u 82. godini. SCENARISTA i reditelj Geri Maršal, čovek koji je potpisao filmske hitove "Zgodna žena" i "Odbegla mlada" umro je u utorak, u 82. godini, u bolnici u Berbanku… »

Ikona stila: Melanija Tramp u haljini Roksande Ilinčić

Večernje novosti 20.07.2016
Supruga Donalda Trampa zablistača u beloj pamučno-svilenoj haljini “Margo” sa zvonastim rukavima, koju je platila 2.190 dolara. SUPRUGA Donalda Trampa, Melanija (46), zablistala je u ponedeljak veče na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u… »

Ništa od venčanja: Razišli se Ledi Gaga i Tejlor Kini

Večernje novosti 20.07.2016
Američka pevačica i glumac raskinuli su petogodišnju vezu. Ledi Gaga uslikana bez vereničkog prstena na odmoru u Malibuu. AMERIČKA pevačica Ledi Gaga i glumac Tejlor Kini raskinuli su petogodišnju vezu. Par se, navodno, rastao početkom meseca, ali… »

Rus u balonu prešao više od pola puta oko sveta

Večernje novosti 20.07.2016
Ruski avanturista Fedor Konjuhov blizu je ostvarenja svog cilja da samostalno u balonu obleti oko sveta bez stajanja, izjavio je danas njegov sin. Ruski avanturista Fedor Konjuhov blizu je ostvarenja svog cilja da samostalno u balonu obleti oko sveta bez… »

Kejtlin Džener: Lakše priznam da sam transrodna, nego da sam republikanka

Večernje novosti 20.07.2016
Aktivistkinja za prava transrodnih osoba Kejtlin Džener rekla je danas na konvenciji Republikanske stranke da joj je lakše da prizna da je transrodna, nego da je republikanka. Kejtlin Džener, aktivistkinja za prava transrodnih osoba, rekla je danas da… »

“Čorba” u junu 2017. na “Marakani”

Večernje novosti 20.07.2016
Bora Đorđević o koncertu na našem najvećem stadionu, venčanju na santoriniju i nastupima u Guči i na Zaječarskoj gitarijadi. BEOGRADSKA rok grupa “Riblja čorba” sledeće godine će prvi put u karijeri održati koncert na “Marakani”… »

Znamenite srpkinje Mileva Simić - Orden Kralja Aleksandra za pedagogiju i književnost

Večernje novosti 20.07.2016
Uz dozvolu školskog saveta, upisala je Učiteljsku školu u 12 godina, kao najmlađa učenica. Pisala je pripovetke i komade za. Opisivali su je kao obrazovanu, mudru, dobre i vesele naravi, rado viđenu u najotmenijim krugovima. Biografija Mileve… »