Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 20.07.2016

Gospođa Švajnštajger objavila novu fotku, izgleda bolje nego ikada

Vesti online 20.07.2016
Prošle nedelje naša lepa teniserka Ana Ivanović udala se za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. Shodno tome, na društvenim mrežama ostavljala je poneku fotografiju sa venčanja. A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 19, 2016… »

Policajci došli zbog muzike, žene mislile da su striperi

Vesti online 20.07.2016
Kada su dvojica policajaca pre nekoliko dana pokucala na vrata kuće u kojoj je jedna dama slavila 50. rođendan, nisu ni sanjali da će biti pomešani sa striperima. Policajci su nekoliko puta pokušali da objasne da je reč o nesporazumu, ali ih je u… »

Novi hit: "Nole serviraj za nas, Za majku Srbiju..." (VIDEO)

Vesti online 20.07.2016
Dok čekamo Novaka Đokovića da ponovo zaigra tenis, najpre na Rodžers kupu u Torontu, a potom i na Olimpijskim igrama, imamo priliku da uživamo u novoj pesmi koja je posvećena najboljem teniseru sveta. Autori su mladi muzičari Anastasija (vokal)… »

Nasilje u "Maldivima"

Vesti online 20.07.2016
Čim su bivši učesnici "Parova" stigli u "Maldive", došlo je do novog nasilja. Marijana Langov gađala je limenkama i šoljama Anu Spasojević! Podsetimo, Marijana je već htela da napusti rijaliti zbog Anamarije Džambasov i njenog skandaloznog… »

Par iz Srbije pozvan na veliku žurku Leonarda Dikaprija

Vesti online 20.07.2016
Oskarovac Leonardo Dikaprio veliki je borac za očuvanje životne sredine, kao i za zaštitu životinja. On u Sen Tropeu organizuje gala dobrotvornu žurku za prikupljanje sredstava za njegovu Fondaciju, a jedan par iz Srbije ima tu čast da se nađe na… »

Maler: Ne želi više da se zove Mehmet Fetulah Erdogan

Vesti online 20.07.2016
Mehmet Fetulah Erdogan, turski državljanin nastanjen u severozapadnoj turskoj provinciji Bolu, podneo je sudski zahtev za promenu imena. Malerozni Turčin, koji ima ime koje kombinacija imena vođa dve duboko sukobljene strane u današnjoj Turskoj… »

"I pre nego što smo se smuvali, imao je kod mene specijalne povlastice"

Vesti online 20.07.2016
Mila Kunis otkrila je da su ona i Ešton Kučer, pre nego što su uplovili u vezu, bili samo "prijatelji s povlasticama". - Nisam sigurna ni da li bi trebalo da ispričam ovu priču. Mogla bih da nadrljam. Oboje smo glumili u sličnim filmovima i trebalo… »

Pohvalila se: Ćerka našeg pevača kao Kim Kardašijan

Vesti online 20.07.2016
Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića je vrlo brzo uspela da pronađe svoj put do medijskog prostora, a kako drugačije, nego provokativnim fotografijama. Često se hvali svojom zadnjicom, pa su je mnogi uporedili sa Kim Kardašijan. Helena… »

VIDEO: Nisu mogli da se suzdrže, seks pao ispred biblioteke!

Vesti online 20.07.2016
Nekada su korisnici biblioteka u pauzama učenja odmarali po klupama u parku ili odlazili u kraće šetnje. Ali sve se promenilo pa i način poimanja intime ali i biblioteke. Jedan par, snimljen amaterskom kamerom, upražnjavao je seks ispred biblioteke u… »

Svadba po meri zvezda

Vesti online 20.07.2016
Venera je planeta koja, između ostalog, opisuje brak, venčanu burmu i svadbu. U zavisnosti od toga gde se nalazi u natalnom horoskopu, možemo pretpostaviti kako će izgledati taj svečani čin u životu osobe čiju kartu gledamo. Kompletna astrološka… »