Beograd arhiva vesti 26.07.2016

Vesić: U narednoj deceniji biće obnovljene sve ulice kojima ide GSP

Blic 26.07.2016
U beogradskoj opštini Palilula danas su počeli radovi na postavljanju asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka gde će, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, biti postavljeno skoro 4.500 metara kvadratnih novog asfalta. Navodeći da se radovi… »

Četvoro dece lakše povređeno na Novom obrenovačkom putu Tanjug

Studio B 26.07.2016
Pet osoba, među kojima je četvoro dece, lakše je povređeno prethodne noći u saobraćajnoj nesreći na Novom obrenovačkom putu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ona je precizirala da se udes dogodio u 23.40 i da su na lice… »

Prvi vodič o Beogradu na finskom jeziku

Politika 26.07.2016
U Finskoj je objavljen prvi turistički vodič o Beogradu pod nazivom „Sankarimatkailijan Belgrad”, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda. Autorke vodiča Katja Jokiniemi i Heini Puurunen prošle godine su posetile Beograd i uz pomoć i… »

Zbog velikog broja preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo do tehničkih problema

Danas 26.07.2016
Zbog prevelikog broja istovremenih preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo je do tehničkog problema kod hosting provajdera, tako da će ova aplikacija nekoliko sati biti nedostupna. Izvinjavamo se građanima Beograda i napominjemo da će problem… »

Evo koji će delovi Savskog venca i Novog Beograda ostati bez vode!

Telegraf 26.07.2016
Potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće. Gradska vlast Beograda upozorila je građane opština Savski venac i Novi Beograd da spreme zalihe jer sutra u neko vreme neće imati vode. AKO IMATE OVU APLIKACIJU, MOŽETE DA URADITE NEŠTO… »

Predsednik opštine Vračar: Moja vrata su otvorena za sve

Blic 26.07.2016
Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković posetio je danas jasle "Zvončić" i poručio da će njegova vrata biti otvorena za sve građane Vračara. Kako je rekao, prvo je želeo da sagleda sve probleme i potrebe najmlađih rekavši da će opština… »

U najavi kolaps kod sajma: Radovi će trajati osam dana, ukida se i autobusko stajalište

Blic 26.07.2016
Noćas u 22 sata počeće radovi u Bulevaru vojvode Mišića, u pravcu od centra grada ka Banovom brdu i Obrenovcu. Iz Direkcije za saobraćaj su obelodanili sve detalje oko najavljenih radova i sada je još jasnije da nas ćeka - kolaps. Sve do subote u… »

SAD se tresu fakulteti: Učenica koja je pisala knjigu o seksu SA PROFESORIMA piše nastavak knjige!

Telegraf 26.07.2016
U izdavačkoj kući koja stoji iza knjige Tamare Marinković nisu želeli da otkriju detalje o novom romanu bivše učenice Saobraćajno-tehničke škole. Izdavač Tamare Marinković, bivše učenice Saobraćajno-tehničke škole koja je interesovanje… »

Šta se sve prodaje kod kineza u Beogradu: "Mislili smo da je dečja igračka, a onda smo malo bolje pogledali"

Blic 26.07.2016
U našu korpu ređali smo potrepštine za more, a kada smo stigli do asura, na polici iznad ugledali smo i jednu šarenu igračkicu na baterije sa slikom razdraganog delfina. Ali, to nije bila dečja, već igračkica za odrasle! Usred kineske radnje u… »

Mi bogataši? Ma, mora da se šalite! U poseti opštini sa najvećim platama, najmlađim stanovništvom i najmanje razvoda

Blic 26.07.2016
Surčin je mesto koja cveta, kažu podaci Zavoda za statistiku: ovde živi najmlađe stanovništvo, s najmanje razvoda, ali i s najvećim platama! Ali, šta kažu Surčinci? Prema podacima Zavoda za statistiku ovde živi najveći broj dece mlađe od 15… »