Beograd arhiva vesti 26.07.2016

Napokon! U narednih 10 godina će biti obnovljene ulice kojima ide gradski prevoz

Srbija danas 26.07.2016
Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da će u narednih 10 godina u Beogradu biti obnovljene sve ulice kojima prolazi gradski prevoz. - Grаd je аngаžovаn nа projektu revitаlizаcije svih putevа i ulicа nа svojoj teritoriji, nаjpre… »

Četvoro dece lakše povređeno na Novom obrenovačkom putu Tanjug

Studio B 26.07.2016
Pet osoba, među kojima je četvoro dece, lakše je povređeno prethodne noći u saobraćajnoj nesreći na Novom obrenovačkom putu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ona je precizirala da se udes dogodio u 23.40 i da su na lice… »

Prvi vodič o Beogradu na finskom jeziku

Politika 26.07.2016
U Finskoj je objavljen prvi turistički vodič o Beogradu pod nazivom „Sankarimatkailijan Belgrad”, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda. Autorke vodiča Katja Jokiniemi i Heini Puurunen prošle godine su posetile Beograd i uz pomoć i… »

Nedostupno: Zbog prevelike navale aplikacija "Beograđani" trenutno nedostupna

Blic 26.07.2016
Gradska uprava saopštila je da je mobilna aplikacija "Beograđani", koju je grad nedavno pokrenuo, trenutno nedostupna zbog tehničkog problema do kog je došlo zbog prevelikog broja preuzimanja. "Izvinjavamo se građanima Beograda i napominjemo da će… »

Evo koji će delovi Savskog venca i Novog Beograda ostati bez vode!

Telegraf 26.07.2016
Potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće. Gradska vlast Beograda upozorila je građane opština Savski venac i Novi Beograd da spreme zalihe jer sutra u neko vreme neće imati vode. AKO IMATE OVU APLIKACIJU, MOŽETE DA URADITE NEŠTO… »

Nedeljković: Vrata predsednika opštine Vračar otvorena za sve Tanjug

Studio B 26.07.2016
Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković posetio je danas jasle „Zvončić“ i poručio da će njegova vrata biti otvorena za sve građane Vračara. Kako je rekao, prvo je želeo da sagleda sve probleme i potrebe najmlađih rekavši da će… »

U najavi kolaps kod sajma: Radovi će trajati osam dana, ukida se i autobusko stajalište

Blic 26.07.2016
Noćas u 22 sata počeće radovi u Bulevaru vojvode Mišića, u pravcu od centra grada ka Banovom brdu i Obrenovcu. Iz Direkcije za saobraćaj su obelodanili sve detalje oko najavljenih radova i sada je još jasnije da nas ćeka - kolaps. Sve do subote u… »

"Tatice, nemoj da čitaš moju KNJIGU": Roditelji učenice koja je pisala o seksu u školi ljuti na profesore (FOTO)

Telegraf 26.07.2016
- Baš me briga šta radi. Neću da se bavim glupostima - uzrujano je rekla majka Tamare Marinković, čija je knjiga podigla prašinu u javnosti. Otac Tamare Marinković, koja je knjigom “Trofej” dospela u žižu interesovanja zbog toga što je… »

Šta se sve prodaje kod kineza u Beogradu: "Mislili smo da je dečja igračka, a onda smo malo bolje pogledali"

Blic 26.07.2016
U našu korpu ređali smo potrepštine za more, a kada smo stigli do asura, na polici iznad ugledali smo i jednu šarenu igračkicu na baterije sa slikom razdraganog delfina. Ali, to nije bila dečja, već igračkica za odrasle! Usred kineske radnje u… »

Mi bogataši? Ma, mora da se šalite! U poseti opštini sa najvećim platama, najmlađim stanovništvom i najmanje razvoda

Blic 26.07.2016
Surčin je mesto koja cveta, kažu podaci Zavoda za statistiku: ovde živi najmlađe stanovništvo, s najmanje razvoda, ali i s najvećim platama! Ali, šta kažu Surčinci? Prema podacima Zavoda za statistiku ovde živi najveći broj dece mlađe od 15… »