Beograd arhiva vesti 26.07.2016

Napokon! U narednih 10 godina će biti obnovljene ulice kojima ide gradski prevoz

Srbija danas 26.07.2016
Gradski menadžer Goran Vesić najavio je danas da će u narednih 10 godina u Beogradu biti obnovljene sve ulice kojima prolazi gradski prevoz. - Grаd je аngаžovаn nа projektu revitаlizаcije svih putevа i ulicа nа svojoj teritoriji, nаjpre… »

Udes na Novom obrenovačkom putu: Povređeno 4 dece!

Kurir 26.07.2016
Pet osoba, među kojima je četvoro dece, lakše je povređeno prethodne noći u saobraćajnoj nesreći na Novom obrenovačkom putu, rekla je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ona je precizirala da se udes dogodio u 23.40 i da su na lice mesta… »

Prvi vodič o Beogradu na finskom jeziku

Politika 26.07.2016
U Finskoj je objavljen prvi turistički vodič o Beogradu pod nazivom „Sankarimatkailijan Belgrad”, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda. Autorke vodiča Katja Jokiniemi i Heini Puurunen prošle godine su posetile Beograd i uz pomoć i… »

Zbog velikog broja preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo do tehničkih problema Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Zbog prevelikog broja istovremenih preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo je do tehničkog problema kod hosting provajdera, tako da će ova aplikacija nekoliko sati biti nedostupna. Izvinjavamo se građanima Beograda i napominjemo da će problem… »

Bez vode delovi Savskog venca i Novog Beograda Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Savskom vencu, u sredu od 8 do 17 sati bez vode će ostati potrošači u Ljutice Bogdana (između ulica Generala Nikodija Stefanovića i Dr Ive Popovića Đanija), Šekspirovoj i Maglajskoj (između Generala… »

Nedeljković: Vrata predsednika opštine Vračar otvorena za sve Tanjug

Studio B 26.07.2016
Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković posetio je danas jasle „Zvončić“ i poručio da će njegova vrata biti otvorena za sve građane Vračara. Kako je rekao, prvo je želeo da sagleda sve probleme i potrebe najmlađih rekavši da će… »

Radovi u Bulevaru vojvode Mišića Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Radovi na obnavljanju kolovozne konstrukcije u Bulevaru vojvode Mišića, na delu od Ulice Koste Glavinića do Ruske, izvodiće se po fazama, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. U drugoj fazi, od 26. jula u 22 časa do 30. jula u 22 sata… »

"Tatice, nemoj da čitaš moju KNJIGU": Roditelji učenice koja je pisala o seksu u školi ljuti na profesore (FOTO)

Telegraf 26.07.2016
- Baš me briga šta radi. Neću da se bavim glupostima - uzrujano je rekla majka Tamare Marinković, čija je knjiga podigla prašinu u javnosti. Otac Tamare Marinković, koja je knjigom “Trofej” dospela u žižu interesovanja zbog toga što je… »

Šta se sve prodaje kod kineza u Beogradu: "Mislili smo da je dečja igračka, a onda smo malo bolje pogledali"

Blic 26.07.2016
U našu korpu ređali smo potrepštine za more, a kada smo stigli do asura, na polici iznad ugledali smo i jednu šarenu igračkicu na baterije sa slikom razdraganog delfina. Ali, to nije bila dečja, već igračkica za odrasle! Usred kineske radnje u… »

Mi bogataši? Ma, mora da se šalite! U poseti opštini sa najvećim platama, najmlađim stanovništvom i najmanje razvoda

Blic 26.07.2016
Surčin je mesto koja cveta, kažu podaci Zavoda za statistiku: ovde živi najmlađe stanovništvo, s najmanje razvoda, ali i s najvećim platama! Ali, šta kažu Surčinci? Prema podacima Zavoda za statistiku ovde živi najveći broj dece mlađe od 15… »