Izvor: Jugmedia arhiva vesti 26.07.2016

ZA MILION EVRA Arapi kupili Vlasinu

Jugmedia 26.07.2016
SURDULICA / VLASOTINCE – Ali Abdula Ms al Maki iz Katara, potpisivanjem ugovora u ponedeljak, postao je većinski vlasnik četiri hotela u sastavu preduzeća “Evropa” iz Surdulice, koje je kupio na licitaciji za million evra, objavila je agencija… »

Nevreme zapalilo školu u Buštranju, grad pokosio još dva sela

Jugmedia 26.07.2016
VRANJE – Tokom jučerašnjeg nevremena, koje je zahvatilo deo teritorije grada Vranja, grom je udario u strujnu tablu osnovne školi u Buštranju. Usled udara groma, strujna tabla je spržena što je izazvalo požar u objektu. Zahvaljujući brzoj… »

USKORO ZDRAVA PIJAĆA VODA ZA 12 SELA Napreduje izgradnja severnog voda

Jugmedia 26.07.2016
LESKOVAC – Radovi na izgradnji severnog kraka vodovoda nastavljeni su danas pa će za par meseci potrošači severno Leskovca piti zdravu pijaću vodu iz vodosistema „Barje“. U narednih mesec dana biće završena izgradnja cevovoda Ø 315 u dužini… »

Napao svoju ženu pa joj prerezao vrat

Jugmedia 26.07.2016
LESKOVAC – Policija je uhapsila M.I. (42) iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je teško povredio svoju suprugu. M.I. se tereti da je 23. jula, u večernjim časovima, suprugu sa kojom živi u porodičnom domaćinstvu, najpre vređao a… »

Grdelicu i Vučje ubio grad, u Leskovcu sporedne ulice potopljene (VIDEO) (FOTO)

Jugmedia 26.07.2016
LESKOVAC – Grad veličine šljive sručio se oko 19 časova na varoši Grdelicu i Vučje, a šteta nastala na poljoprivrednim gazdinstvima se još uvek utvrđuje. Grdeličani tvrde da pre početka nevremena nije ispaljena ni jedna protivgradna raketa… »

Udruženje stanara odbilo 270.000 dinara iz gradske kase

Jugmedia 26.07.2016
NIŠ – Udruženje predsednika skupštine stanara grada Niša odbilo je da primi iz budžeta grada 270.000 dinara za realizaciju monitoringa načina izveštavanja medija uz obrazloženje da je opredeljeni iznos besmislen i onemogućava ozbiljnu… »

NAGRADNA EKSKURZIJA Konkurs za nosioce „Vukove diplome“

Jugmedia 26.07.2016
LESKOVAC – Grad Leskovac preko Kancelarije za mlade realizuje nagradno putovanje za učenike završnih razreda srednjih škola koji su nosioci “Vukove diplome”, a koji imaju prebivalište na teritoriji grada Leskovca. Svi vukovci mogu da dođu u… »

VELIKA SVETOILIJSKA AKCIJA Dajte krv jer ona nekom život znači

Jugmedia 26.07.2016
LESKOVAC – Služba za transfuziju krvi organizuje sledećeg utorka veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi u holu Leskovačkog kulturnog centra. Očekuje se da se prikupi najmanje 50 jedinica ove dragocene tečnosti. „Za sve dobrovoljne davaoce… »

Sve spremno za „Overloud“

Jugmedia 26.07.2016
VLADIČIN HAN – Pripreme za doček kempera na ovogodišnjem muzičkom fsetivalu „Overloud“ su okončane, tako da od danas gosti mogu da se smeste. Iako će festival biti otvoren tek za dva dana, zbog velikog interesovanja postilaca, kamp je… »

Sutra bez struje Moravska ulica a u četvrtak nekoliko gradskih naselja

Jugmedia 26.07.2016
LESKOVAC – Iz Elektrodistribucije obaveštavaju potrošače da će sutra od 08:30, pa do završetka radova, a najkasnije do 13 časova bez napajanja strrujom biti leskovčani koji žive u Moravskoj ulici. Leskovačka Elektrodistribucija saopštila je da… »