Izvor: Studio B arhiva vesti 26.07.2016

Vulin: BiH da sprovede istragu o spaljivanju zastave Tanjug

Studio B 26.07.2016
Srbija od Bosne i Hercegovine očekuje da u najkraćem roku sprovede istragu o spaljivanja srpske zastave, poručio je danas ministar Aleksandar Vulin i istakao da će, u suprotnom, to učiniti nadležne službe Srbije. Ocenivši da je spaljivanje srpske… »

Počelo postavljenje asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka Tanjug

Studio B 26.07.2016
U beogradskoj opštini Palilula su počeli radovi na postavljanju asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka gde će, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, biti postavljeno skoro 4.500 metara kvadratnih novog asfalta. Navodeći da se radovi izvode… »

Četvoro dece lakše povređeno na Novom obrenovačkom putu Tanjug

Studio B 26.07.2016
Pet osoba, među kojima je četvoro dece, lakše je povređeno prethodne noći u saobraćajnoj nesreći na Novom obrenovačkom putu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ona je precizirala da se udes dogodio u 23.40 i da su na lice… »

Zbog velikog broja preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo do tehničkih problema Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Zbog prevelikog broja istovremenih preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo je do tehničkog problema kod hosting provajdera, tako da će ova aplikacija nekoliko sati biti nedostupna. Izvinjavamo se građanima Beograda i napominjemo da će problem… »

Bez vode delovi Savskog venca i Novog Beograda Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Savskom vencu, u sredu od 8 do 17 sati bez vode će ostati potrošači u Ljutice Bogdana (između ulica Generala Nikodija Stefanovića i Dr Ive Popovića Đanija), Šekspirovoj i Maglajskoj (između Generala… »

Poreske kontrole kafića i restorana sedam dana nedeljno Tanjug

Studio B 26.07.2016
Poreska uprava Srbije kontrolisaće u narednom periodu poslovanje ugostiteljskih objekata svih sedam dana u nedelji i posle propisanog radnog vremena, saopšteno je danas iz te Uprave. Poreska uprava je pojačala tokom leta kontrolu evidentiranja prometa… »

Orban: Granica prema Srbiji hermetički zatvorena Tanjug

Studio B 26.07.2016
Mađarski premijer Viktor Orban izrazio je danas zadovoljstvo aktuelnom zaštitom granice prema Srbiji, ocenivši da je ona „hermetički zatvorena“ za ilegalne migrante. On je, nakon razgovora sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom u… »

Nedeljković: Vrata predsednika opštine Vračar otvorena za sve Tanjug

Studio B 26.07.2016
Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković posetio je danas jasle „Zvončić“ i poručio da će njegova vrata biti otvorena za sve građane Vračara. Kako je rekao, prvo je želeo da sagleda sve probleme i potrebe najmlađih rekavši da će… »

Radovi u Bulevaru vojvode Mišića Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Radovi na obnavljanju kolovozne konstrukcije u Bulevaru vojvode Mišića, na delu od Ulice Koste Glavinića do Ruske, izvodiće se po fazama, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. U drugoj fazi, od 26. jula u 22 časa do 30. jula u 22 sata… »

Okončana talačka kriza u Francuskoj, ubijen sveštenik Tanjug

Studio B 26.07.2016
Policija je okončala talačku krizu u crkvi u provinciji Normandija na severu Francuske, usmrtivši dvojicu napadača koji su prethodno ubili sveštenika i povredili više ljudi, saopštilo je francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova. Prema… »