Izvor: Studio B arhiva vesti 26.07.2016

Savić odabrao 13: Prvaci sveta i Evrope jure zlato u Riju Tanjug

Studio B 26.07.2016
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je 13 igrača i sa proverenim snagama kreće u pohod na zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju. Savić nije napravio izmene u timu koji je spojio titule prvaka sveta (Kazanj 2015) i Evrope… »

Beogradski aerodrom povećao prihode za pet odsto Tanjug

Studio B 26.07.2016
Aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu je u prvih šest meseci 2016. imao ukupan prihod veći od 33 miliona evra, što je za pet odsto više nego u istom prošlogodišnjem periodu, izjavio je danas v.d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević navodeći… »

Srpske žene na petom, muškarci na osmom mestu svetske liste najviših Tanjug

Studio B 26.07.2016
U istarživanju najviših naroda na svetu sprovedenog 2014, muškarci iz Srbije plasirali su se na osmo mesto, a žene na peto, što je ubedljiva razlika i uspeh u odnosu na 1914. kada su srpski muškarci zauzeli 30, a zene 93. mesto. Tim od 800… »

Transfuziomobil ispred opštine Čukarica Studio B

Studio B 26.07.2016
U okviru zajedničke akcije Opštine Čukarica i Crvenog krsta, ispred te opštine parkiran je transfuziomobil. Pozivaju se građani da pomognu da se tokom leta održi zadovoljavajući nivo rezervi krvi, kako bi se operacije nesmetano odvijale.… »

Brojni programi tokom leta u Muzeju Vuka i Dositeja Studio B

Studio B 26.07.2016
Tokom leta u Muzeju Vuka i Dositeja, u Jevremovoj 21 organizovani su brojni programi. Svakog utorka u 12 i subotom od 17 časova je redovno vođenje kroz postavku muzeja, gde se mogu videti autentični predmeti, spisi, prva izdanja Vuka Karadžića i… »

Kompjuter za Rašu Popova od opštine Palilula Studio B

Studio B 26.07.2016
Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić poklonio je kompjuter našem proslavljenom književniku Raši Popovu. Do ove pomoći je došlo nakon što su u opštini zamolili Rašu Popova da sa njim urade intervju za list „Palilula“ i tako saznali… »

Đurić: Teška vremena traže vanserijske političare Tanjug

Studio B 26.07.2016
Novu Vladu Srbije treba da vodi Aleksandar Vučić, jer teška vremena traže vanserijske političare i ljude koji imaju izuzetne lične kvalitete, poručio je danas potpredsednik SNS i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. Đurić je… »

Vulin: Licemerno ponašanje Hrvatske

Studio B 26.07.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je povodom protestne note Hrvatske da je rehabilitovati ustaškog vikara Alojzija Stepinca i govoriti o dobrim namerama prema Srbima licemerno koliko i polaganje venaca… »

Uhapšene dve osobe povezane s napadom u Nici Beta

Studio B 26.07.2016
Francuska policija privela je dva muškarca u nastavku istrage o napadu u Nici u kojem su 14. jula poginule 84 osobe, saopštili su danas izvori bliski francuskim istražnim organima. „Dve osobe se nalaze u pritvoru da bi istražitelji utvrdili da li su… »

Bugari uhapsili Zvezdine navijače zbog droge Tanjug

Studio B 26.07.2016
Grupa Zvezdinih navijača, koji su krenuli na utakmicu protiv Ludogoreca, uhapšena je u letovalištu Sunčev breg jer im je u autobusu pronađena droga, javlja danas Tanjugov izveštač iz Bugarske. Kako navodi list Meč navijači su pravili probleme, a… »