Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 26.07.2016

Počelo postavljenje asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka Tanjug

Studio B 26.07.2016
U beogradskoj opštini Palilula su počeli radovi na postavljanju asfaltnog sloja u ulici Vojvode Micka gde će, prema rečima gradskog menadžera Gorana Vesića, biti postavljeno skoro 4.500 metara kvadratnih novog asfalta. Navodeći da se radovi izvode… »

Četvoro dece lakše povređeno na Novom obrenovačkom putu Tanjug

Studio B 26.07.2016
Pet osoba, među kojima je četvoro dece, lakše je povređeno prethodne noći u saobraćajnoj nesreći na Novom obrenovačkom putu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Ona je precizirala da se udes dogodio u 23.40 i da su na lice… »

Zbog velikog broja preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo do tehničkih problema Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Zbog prevelikog broja istovremenih preuzimanja aplikacije „Beograđani” došlo je do tehničkog problema kod hosting provajdera, tako da će ova aplikacija nekoliko sati biti nedostupna. Izvinjavamo se građanima Beograda i napominjemo da će problem… »

Bez vode delovi Savskog venca i Novog Beograda Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Savskom vencu, u sredu od 8 do 17 sati bez vode će ostati potrošači u Ljutice Bogdana (između ulica Generala Nikodija Stefanovića i Dr Ive Popovića Đanija), Šekspirovoj i Maglajskoj (između Generala… »

Nedeljković: Vrata predsednika opštine Vračar otvorena za sve Tanjug

Studio B 26.07.2016
Predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković posetio je danas jasle „Zvončić“ i poručio da će njegova vrata biti otvorena za sve građane Vračara. Kako je rekao, prvo je želeo da sagleda sve probleme i potrebe najmlađih rekavši da će… »

Radovi u Bulevaru vojvode Mišića Beoinfo

Studio B 26.07.2016
Radovi na obnavljanju kolovozne konstrukcije u Bulevaru vojvode Mišića, na delu od Ulice Koste Glavinića do Ruske, izvodiće se po fazama, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj. U drugoj fazi, od 26. jula u 22 časa do 30. jula u 22 sata… »

Brojni programi tokom leta u Muzeju Vuka i Dositeja Studio B

Studio B 26.07.2016
Tokom leta u Muzeju Vuka i Dositeja, u Jevremovoj 21 organizovani su brojni programi. Svakog utorka u 12 i subotom od 17 časova je redovno vođenje kroz postavku muzeja, gde se mogu videti autentični predmeti, spisi, prva izdanja Vuka Karadžića i… »

Kompjuter za Rašu Popova od opštine Palilula Studio B

Studio B 26.07.2016
Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić poklonio je kompjuter našem proslavljenom književniku Raši Popovu. Do ove pomoći je došlo nakon što su u opštini zamolili Rašu Popova da sa njim urade intervju za list „Palilula“ i tako saznali… »