Izvor: Studio B/Svet arhiva vesti 26.07.2016

Kanađanka pucala na tragače za pokemonima

Studio B 26.07.2016
Planetarna manija za pokemonima izludela je jednu 29. godišnju Kanađanku, koja je za vikned pucala na goniče japanskih video-čudovišta u naseljenoj oblasti Toronta. Svedoci kažu da se žena popela na krov dvospratnice i vazdušnom puškom pucala na… »

Eksplozija u fabrici oružja u Azerbeđžanu, 20 povređenih Tanjug

Studio B 26.07.2016
Najmanje 20 ljudi je povređeno u eksploziji u fabrici oružja u Azerbejdžanu, saopštile su lokalne zdravstvene vlasti, prenosi AP. Za sada nema informacija o uzroku eksplozije u fabrici u Širvanu, oko 100 kilometara jugozapadno od Bakua. Portparolka… »

De Mezijer: Pod istragom 59 izbeglica u Nemačkoj Tanjug

Studio B 26.07.2016
Nemačke vlasti vode istragu protiv 59 izbeglica osumnjičenih za eventualne veze sa terorističkim organizacijama, izjavio je danas nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer napominjući da ne treba sve izbeglice posmatrati za bezbednosnu… »

Vruće leto za Angelu Merkel Tanjug

Studio B 26.07.2016
Serija terorističkih napada u Nemačkoj prošle nedelje od kojih su tri izvršili tražioci azila odrazila se i na kancelarku Angelu Merkel budući da su njeni politički rivali odmah požurili da je žestoko kritikuju za liberalnu politiku prema… »

Uhapšene dve osobe povezane s napadom u Nici Beta

Studio B 26.07.2016
Francuska policija privela je dva muškarca u nastavku istrage o napadu u Nici u kojem su 14. jula poginule 84 osobe, saopštili su danas izvori bliski francuskim istražnim organima. „Dve osobe se nalaze u pritvoru da bi istražitelji utvrdili da li su… »