Izvor: Subotica.com arhiva vesti 26.07.2016

Uskoro novi radovi na vodovodnoj mreži

Subotica.com 26.07.2016
U Gradskoj kući danas je potpisan ugovor između Grada Subotice, JKP „Vodovod i kanalizacija“ i izvođača radova “Geo inžinjering BGP” o realizaciji projekta bušenja i opremanja dva bunara na Centralnom gradskom kompleksu vodosnabdevanja -… »

Počinje borba za trofej teniskog turnira "Palić Open"

Subotica.com 26.07.2016
Tenis klub "Palić 1878" nastavlja sa tradicijom organizacije profesionalnih ženskih seniorskih turnira. Trinaesto izdanje "Palić Opena" ove godine je počelo 22. jula kvalifikacijama, a danas počinju mečevi glavnog žreba. Nagradni fond iznosi 10.000… »

Održan stručni skup na temu primene Zakona o privatnom obezbeđenju

Subotica.com 26.07.2016
U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Ministarstvom unutrašnjih poslova, u Regionalnoj privrednoj komori je održano stručno savetovanje na temu primene Zakona o privatnom obezbeđenju, sa osvrtom na obaveznu obuku i licenciranje. Stručni skup je… »

Pešačenje Subotičkom peščarom u nedelju

Subotica.com 26.07.2016
Železničko-planinarski klub "Spartak" u nedelju (31. jula) organizuje novu sportsko-rekreativnu akciju pešačenja kroz Subotičku peščaru na stazi ukupne dužine 34 kilometra, uz mogućnost "odustajanja" posle 13. i 22. kilometra. Ovonedeljna akcija… »

Isključenja struje za 27. jul (sreda)

Subotica.com 26.07.2016
Zbog radova na elektroenergetskom sistemu jedan broj ulica u Subotici i okolnim prigradskim naseljima biće privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu. Elektrodistribucija "Subotica" obaveštava javnost… »

Uspešno održana šesta "Pivčijada"

Subotica.com 26.07.2016
Tradicionalno okupljanje i takmičenje u spremanju kotlića "Pivčijada" održano je prethodne subote po šesti put. Park kod Puškinovog trga napunili su vrhunski kulinari kao i mnogobrojni građani željni kvalitetnog obroka iz kotlića. Organizatori… »