Regioni arhiva vesti 26.07.2016

Protest vozača i tehničara Hitne pomoći

iKragujevac 26.07.2016
Državna revizorska institucija naložila smanjenje koeficijenata vozačima i tehničarima kragujevačke Hitne pomoći. Zaposleni negoduju tvrdeći da je to zlonamerno i proizvoljno tumačenje Zakona. Vozači i medicinski tehničari kragujevacke Hitne… »

Arapi i zvanično na vlasini

OK radio 26.07.2016
Vranje - Ali Abdula Ms al Maki iz Katara, potpisivanjem ugovora u ponedeljak, postao je većinski vlasnik četiri hotela u sastavu preduzeća “Evropa” iz Surdulice, koje je kupio na licitaciji za million evra, objavila je agencija Tanjug. Time je… »

Voda iz Barja uskoro i u severnom delu grada

Jug press 26.07.2016
LESKOVAC Nastavljeni su radovi na izgradnji severnog kraka vodovoda, kako bi se omogućilo snabdevanje potrošača severno od grada Leskovca zdravom pijaćom vodom iz vodosistema „Barje“. Izgradnja deonice u dužini od 8.020 metara od Leskovca do… »

Nevreme zapalilo školu u Buštranju, grad pokosio još dva sela

Jugmedia 26.07.2016
VRANJE – Tokom jučerašnjeg nevremena, koje je zahvatilo deo teritorije grada Vranja, grom je udario u strujnu tablu osnovne školi u Buštranju. Usled udara groma, strujna tabla je spržena što je izazvalo požar u objektu. Zahvaljujući brzoj… »

Besplatni udžbenici za đake prvake

RT Kragujevac 26.07.2016
Svi učenici prvog razreda osnovne škole dobiće početkom septembra besplatne udžbenike, čiju će nabavku finansirati grad Kragujevac. To je prvi put da lokalna samouprava obezbeđuje udžbenike za sve prvake, bez obzira na njihov materijalni status… »

Prijavilo se: 2.000 ljudi Odloženo masovno lovljenje Pokemona u Novom Sadu

Blic 26.07.2016
Prvo masovno lovljenje pokemona u igrici „Pokemon go“ u Novom Sadu, koje je trebalo da bude održano u sredu od 18 časova na Trgu Slobode odloženo je za 11. avgust. Lov na pokemone je otkazan zato što organizatori nisu na vreme pijavili skup. Za… »

Jagodinski vrt bogatiji za tri „ljute zveri“

RTS 26.07.2016
U zoo-vrtu u Jagodini bengalska tigrica Nataša na svet je donela troje tigrića i tako uveličala jubilej, 10 godina rada zoo-vrta. „Radi se o dva tigrice i jednom tigriću, a Nataša se okotila rano jutros oko četiri sata“, rekao je novinarima u… »

Građane Novog Pazara upozoravaju na Gulena i njegove NVO

N1 Info 26.07.2016
Gradska uprava Novog Pazara ogradila se od organizacija povezanih sa pokretom FETO Fetulaha Gulena i upozorila građane da budu oprezni kako ne bi bili zloupotrebljeni, navedeno je na zvaničnoj gradskoj internet prezentaciji. U informaciji ilustrovanoj… »

Napao suprugu

Jug press 26.07.2016
LESKOVAC Leskovačka policija saopštila je danas da je uhapsila M.I. (42) iz okoline Leskovca koji je, posle svadje fizički napao suprugu i naneo joj povrede oštrim predmetom po vratu. Policija saopštava da se sve ovo dogodilo 23. jula tekuće godine… »

Bivši gradonačelnik Niša postaće direktor Kliničkog centra

Večernje novosti 26.07.2016
Doskorašnji gradonačelnik Niša Zoran Perišić postaće novi direktor Kliničkog centra Niš (KCN), saopštio je danas poverenik Srpske napredne stranke (SNS) Zvezdan Milovanović. Doskorašnji gradonačelnik Niša Zoran Perišić postaće novi… »