Regioni arhiva vesti 26.07.2016

Protest vozača i tehničara kragujevačke Hitne pomoći

RTS 26.07.2016
Državna revizorska institucija naložila smanjenje koeficijenata vozačima i tehničarima kragujevačke Hitne pomoći. Zaposleni negoduju tvrdeći da je to zlonamerno i proizvoljno tumačenje Zakona. Vozači i medicinski tehničari kragujevacke Hitne… »

ZA MILION EVRA Arapi kupili Vlasinu

Jugmedia 26.07.2016
SURDULICA / VLASOTINCE – Ali Abdula Ms al Maki iz Katara, potpisivanjem ugovora u ponedeljak, postao je većinski vlasnik četiri hotela u sastavu preduzeća “Evropa” iz Surdulice, koje je kupio na licitaciji za million evra, objavila je agencija… »

USKORO ZDRAVA PIJAĆA VODA ZA 12 SELA Napreduje izgradnja severnog voda

Jugmedia 26.07.2016
LESKOVAC – Radovi na izgradnji severnog kraka vodovoda nastavljeni su danas pa će za par meseci potrošači severno Leskovca piti zdravu pijaću vodu iz vodosistema „Barje“. U narednih mesec dana biće završena izgradnja cevovoda Ø 315 u dužini… »

Nevreme zapalilo školu u Buštranju, grad pokosio još dva sela

Jugmedia 26.07.2016
VRANJE – Tokom jučerašnjeg nevremena, koje je zahvatilo deo teritorije grada Vranja, grom je udario u strujnu tablu osnovne školi u Buštranju. Usled udara groma, strujna tabla je spržena što je izazvalo požar u objektu. Zahvaljujući brzoj… »

Besplatni udžbenici za đake prvake u Kragujevcu

Ritam grada Kg 26.07.2016
Gradsko veće dalo je saglasnost na pokretanje postupka javne nabavke i zaključenje ugovora za nabavku udžbenika za sve učenike koji kreću u prvi razred osnovne škole. Ove godine biće nabavljeno 1634 kompleta koji će se davati roditeljima na revers… »

Prijavilo se: 2.000 ljudi Odloženo masovno lovljenje Pokemona u Novom Sadu

Blic 26.07.2016
Prvo masovno lovljenje pokemona u igrici „Pokemon go“ u Novom Sadu, koje je trebalo da bude održano u sredu od 18 časova na Trgu Slobode odloženo je za 11. avgust. Lov na pokemone je otkazan zato što organizatori nisu na vreme pijavili skup. Za… »

Jagodinski vrt bogatiji za tri „ljute zveri“

RTS 26.07.2016
U zoo-vrtu u Jagodini bengalska tigrica Nataša na svet je donela troje tigrića i tako uveličala jubilej, 10 godina rada zoo-vrta. „Radi se o dva tigrice i jednom tigriću, a Nataša se okotila rano jutros oko četiri sata“, rekao je novinarima u… »

Gradske vlasti Novog Pazara upozoravaju građane na Gulena i njegove NVO

Večernje novosti 26.07.2016
Gradska uprava Novog Pazara ogradila se od organizacija povezanih sa pokretom FETO Fetulaha Gulena i upozorila građane da budu oprezni kako ne bi bili zloupotrebljeni. Gradska uprava Novog Pazara ogradila se od organizacija povezanih sa pokretom FETO… »

Napao suprugu

Jug press 26.07.2016
LESKOVAC Leskovačka policija saopštila je danas da je uhapsila M.I. (42) iz okoline Leskovca koji je, posle svadje fizički napao suprugu i naneo joj povrede oštrim predmetom po vratu. Policija saopštava da se sve ovo dogodilo 23. jula tekuće godine… »

SNS planira Perišića za direktora Kliničkog centra

Južne vesti 26.07.2016
Niš Donedavni gradonačelnik Niša Zoran Perišić biće novi direktor Kliničkog centra, odlučeno je u Srpskoj naprednoj stranci, a saopštio je poverenik te partije za Niš Zvezdan Milovanović. Milovanović kaže da se još ne zna precizno kada će i… »