Regioni arhiva vesti 26.07.2016

Protest zaposlenih u Hitnoj pomoći

RT Kragujevac 26.07.2016
Sindikat Zavoda za hitnu medicinsku pomoć organizovao je danas protest ispred Skupštine grada zbog promene koeficijenata za plate medicinskim tehničarima, i nemedicinskom osoblju nakon izveštaja Državne revizorske institucije. Zaposleni su… »

Arapi i zvanično na vlasini

OK radio 26.07.2016
Vranje - Ali Abdula Ms al Maki iz Katara, potpisivanjem ugovora u ponedeljak, postao je većinski vlasnik četiri hotela u sastavu preduzeća “Evropa” iz Surdulice, koje je kupio na licitaciji za million evra, objavila je agencija Tanjug. Time je… »

Voda iz Barja uskoro i u severnom delu grada

Jug press 26.07.2016
LESKOVAC Nastavljeni su radovi na izgradnji severnog kraka vodovoda, kako bi se omogućilo snabdevanje potrošača severno od grada Leskovca zdravom pijaćom vodom iz vodosistema „Barje“. Izgradnja deonice u dužini od 8.020 metara od Leskovca do… »

Grom zapalio školu u Buštranju

OK radio 26.07.2016
Tokom nevremena koje je u ponedeljak zadesilo jug Srbije i zahvatilo deo teritorije Vranja, grom je udario u školu u selu Buštranje i izazvao požar. Grom je pogodio u strujnu tablu u buštranjskoj školi i spržio je, a tom prilikom nastao je i požar… »

Besplatni udžbenici za đake prvake u Kragujevcu

iKragujevac 26.07.2016
Gradsko veće dalo je saglasnost na pokretanje postupka javne nabavke i zaključenje ugovora za nabavku udžbenika za prvi razred osnovne škole. To je prvi put da grad Kragujevac obezbeđuje besplatne udžbenike za sve učenike koji kreću u školu. Ove… »

Odložena masovna histerija zbog pokemona na Trgu slobode

Radio 021 26.07.2016
Masovni lov na pokemone, putem aplikacije "Pokemon Go", na Trgu slobode odložen je za 11. avgust. Prvobitno je događaj bio zakazan za sredu 27. jul, a pomeren je jer organizatori nisu na vreme prijavili skup. Do sada se za ovaj događaj na Fejsbuku… »

Tigrica Nataša donela na svet tri tigrića (FOTO)

B92 26.07.2016
U ZOO vrtu u Jagodini bengalska tigrica Nataša na svet je donela troje tigrića i tako uveličala jubilej, 10 godina rada ZOO vrta. "Radi se o dva tigrice i jednom tigriću, a Nataša se okotila rano jutros oko četiri sata", rekao je novinarima u ZOO… »

Gradske vlasti Novog Pazara upozoravaju građane na Gulena i njegove NVO

Večernje novosti 26.07.2016
Gradska uprava Novog Pazara ogradila se od organizacija povezanih sa pokretom FETO Fetulaha Gulena i upozorila građane da budu oprezni kako ne bi bili zloupotrebljeni. Gradska uprava Novog Pazara ogradila se od organizacija povezanih sa pokretom FETO… »

Leskovčanin sekao suprugu po vratu

OK radio 26.07.2016
Leskovačka policija uhapsila muškarca M. I. (42) iz okoline tog grada zbog sumnje da je tukao svoju suprugu i "oštrim predmetom joj naneo povrede po vratu". U veoma šturom saopštenju se navodi da je žena "teško povređena", ali zasada nije poznato… »

Bivši gradonačelnik Niša postaje direktor Kliničkog centra

Blic 26.07.2016
Doskorašnji gradonačelnik Niša Zoran Perišić postaće novi direktor Kliničkog centra Niš. To je saopštio danas poverenik Srpske napredne stranke Zvezdan Milovanović, a preneo portal www.juznevesti.com. Kako se navodi, Milovanović je kazao da je… »