Zabava arhiva vesti 26.07.2016

Ovo su najviši narodi na svetu, a gde su Srbi?

Vesti online 26.07.2016
Muškarci iz Holandije i žene iz Letonije i Holandije najviše su osobe na planeti, pokazala je nova studija. Muškarci iz Srbije nalaze se na osmom mestu liste najviših na svetu, dok su žene na petom. Visoko su kotirani i muškarci iz Bosne i… »

​Ulaz na 50. „Gitarijadu” – besplatan

Politika 26.07.2016
Na inicijativu predsednika Organizacionog odbora „Gitarijade” Željka Vasića i promotora Aleksandra Petrovića – Ace Seltika, vođe grupe „Ortodoks Kelts”, gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović prihvatio je predlog da i 50… »

"Zaustavite lovce na Pokemone"

Vesti online 26.07.2016
Katolička crkva angažovala je advokata kako bi sprečila lovce na Pokemone da opsedaju Kelnsku katedralu. Prema pisanju lokalnih medija, crkva se odlučila na taj korak pošto proizvodjači popularne aplikacije Pokemon Go nisu odgovorili na zahteve… »

U četvrtoj sezoni Šerlok traži Morijartija?

RTS 26.07.2016
Trebalo bi da je sledeća sezona „Šerloka“ već snimljena, a to znači da je vreme za prvi trejler, to jest tizer! Najava dešavanja u četvrtoj sezoni serije Šerlok stigla je na „Komik-kon“ panelu u San Dijegu. Mračni i napeti tizer prikazuje… »

Verna keruša zaustavila autobus da dovede pomoć

Beta 26.07.2016
Istinitost izreka "veran kao pas" ili "pas je najbolji prijatelj čoveka" na najlepši način potvrdila je jedna starija keruša iz okoline Valbžiha na jugozapadu Poljske koja je kada je njenom vlasniku u kući pozlilo istrčala lajući… »

Ekspedicija iz Australije u šoku pred retkim otkrićem: "Potpuno neverovatan, nestvaran prizor"

Blic 26.07.2016
Članovi ekspedicije u potrazi za kitovima veruju da su ugledali jednog pripadnika retke vrste ovog sisara kod obala Bajron Beja, na jugoistoku Australije. Oni tvrde da su ugledali Migalua, belog grbavog kita koji je prvi put viđen 1991. godine. Od tada… »

(Video) Mirjana Karanović prekinula predstavu i napala kamiondžije: Evo kako su prošli...

Kurir 26.07.2016
Glumica Mirjana Karanović prekinula je u nedelju uveče predstavu "Aveti" koju je izvela u sklopu manifestacija Grad teatra Budva. Buka koju su proizvele osobe koje su "turirale" kamion na 30 metara od scene iznervirale su Mirjanu. Ona je izašla sa… »

Producenti priznali propuste na snimanju Ratova zvezda

RTV 26.07.2016
BEOGRAD - Producenti filma "Ratovi zvezda Buđenje sile" priznali su danas da je na snimanju , na kom je glumac Harison Ford polomio nogu, bilo bezbednosnih propusta. Forda su na snimanju nastavka čuvenog filmskog serijala u junu 2014. godine udarila… »

Nekada pevačica, a danas majka i profesorka

Vesti online 26.07.2016
Aleksandra Perović proslavila se zahvaljujući muzičkoj grupi "Mobi Dik" u koju je došla kao zamena Ani Stanić. Nekadašnja pevačica povukla se sa estrade i danas je uspešna profesorka. Posle angažmana u "Mobi diku", Aleksandra se posvetila solo… »

Brie Larson je zvanično kapetan Marvel

MTV Srbija 26.07.2016
Oskarovka Brie Larson biće glavna kao kapetan Marvel i to je prvi put da će žena igrati glavni lik u Marvelocvim filmovima. Nakon više meseci glasina, glumica koja je poznata i po svojim ulogama u filmovima "21 Jump Street", a Oskara je dobila za film… »