Izvor: 24 Sata arhiva vesti 15.08.2016

Najlepša pobeda Srbije koju nam niko ne može uzeti

24 Sata 15.08.2016
Ekipa Aleksandra Đorđevića konačno je zaigrala kako ume i upisala je drugu pobedu na olimpijskom turniru. Košarkaški reprezentativci Srbije savladali su Kinu sa ubedljivih 94:60 i tako sebi trasirali put do četvrfinala. Protivnika za borbu među… »

Profesor čiji rad je Beogradski univerzitet ponovo vratio u svetsku elitu

24 Sata 15.08.2016
- Uspeh Beogradskog univerziteta jeste veliki, ali daleko od toga da sam samo ja zaslužan za to. On ne bi bio moguć bez rada čitave vojske mlađih istraživača – skroman je profesor Stojan Radenović, čiji je rad u oblasti matematike znatno uticao… »

Đoković našao neobičan način da se uteši posle Rija

24 Sata 15.08.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković našao je neobičan način da se uteši nakon preranog poraza u prvom kolu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Novak je uslikan na koncertu latino zvezde Enrikea Iglesijasa, na koji je otišao u pratnju svoje… »

Šenon Doerti poslala potresnu poruku majci

24 Sata 15.08.2016
Šenon Doerti (45) se bori s karcinomom dojke, a u najtežim trenucima podršku joj pruža cela porodica. Glumica na Instagramu skoro svakog dana obaveštava pratioce o svom stanju, a poslednji post je bio izuzetno emotivan. - Ne postoji ništa kao što… »

Pismo beogradskog tinejdžera: Šta ćete da uradite da biste ispali faca u društvu

24 Sata 15.08.2016
Jedan beogradski 15-godišnjak nam je pisao i otkrio da su se devedesete, kada nije bio ni rođen, vratile na tinejdž scenu. Okrenite se oko sebe, vidite li isto što i on? Svi se mršte i glume ludilo, jer se ribe na to pale, a u licu im se vidi da nisu… »

Kad Anđela i Nađa igraju igru pogađanja, rezultat je presladak

24 Sata 15.08.2016
Naše jutjuberke Anđela i Nađa, koje se po broju pratilaca ozbiljno približavaju svetskim internet zvezdama, isprobale su novi izazov za svoje fanove. Radi se o igri pogađanja ličnosti. rs24sata_rs/main 1… »

Guča, tamo gde počinje nadrealno

24 Sata 15.08.2016
Uvek se desi da kada pomislite da ste sve videli i da malo toga može da vas iznenadi, nešto vas pogodi ravno u glavu ili u oko. Hvala društvenim mrežama. Nećemo da dužimo o Saboru u Guči i prizorima koji se mogu zateći na najvećem srpskom… »

Naučnici detaljno istražili bele štrafte na nebu i - zaključak se neće dopasti teoretičarima zavera

24 Sata 15.08.2016
Mnogi zagovornici teorija zavera smatraju da su tragovi koji ostaju iza aviona znak da nas vlast zaprašuje, menja klimu ili truje. Ali, naučnici koji su se detaljno bavili njenom analizom, imaju drugačije rezultate. Istraživači nisu pronašli dokaze… »

Razlog zbog kog sportisti grickaju medalje će vas potpuno iznenaditi

24 Sata 15.08.2016
Da li ste se nekad zapitali - zašto svi sportisti grickaju svoje medalje? To ne rade da bi proverili da li su od zlata, srebra ili bronze, ali gotovo da je svaki sportista nakon što je osvojio medalju, "isprobao kakvog je ukusa". Zato je predsednik… »

Svinje lutalice su nova hit vrsta u Beogradu - ali kako da ih se rešimo?

24 Sata 15.08.2016
Čuvena šala kaže da ne treba da se čudimo što u Kini nema pasa lutalica - pa ni u Srbiji nema prasića lutalica! Pa, možda ih sve do 2016. godine nije bilo, ali ovih dana je ovo sve češća pojava na ulicama glavnog grada. Na fotografijama koje se… »