Izvor: Beta video arhiva vesti 15.08.2016

Tači: Niko ne može da ubije budućnost, igru i radost kosovske dece

Beta video 15.08.2016
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači položio je danas cveće na spomenik dva srpska dečaka koji su 2003. godine ubijeni u Goraždevcu, u opštini Peć. Tači je, tom prilikom izjavio da je došao da položi cveće ``kako bi se podsetio na… »

Vesić: Biće usvojen pravilnik koji definiše kakvu zaštitu od buke moraju da imaju ugostiteljski obje

Beta video 15.08.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da je grad inicirao da se promeni zakon o buci. „Biće usvojen pravilnik koji će jasno definisati kakvu zaštitu od buke moraju da imaju ugostiteljski objekti“, dodao je Vesić. On je istakao da… »

Tači rekao da će nastaviti da insistira da se rasvetli sudbina svih nestalih

Beta video 15.08.2016
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači je rekao da će nastaviti da insistira da se rasvetli sudbina svih nestalih, bili oni Albanci, Srbi, Romi, kao i da svi imaju odgovornost pred porodicama i budućnosti kosovske dece.``Mi treba da pomognemo jedni… »

Radiću da se svaki zločin rasvetli i kazni

Beta video 15.08.2016
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači je rekao da se zaklinje da nikada više neće biti snage, niti kriminalne ruke koja će ubiti budućnost, igru i radost kosovske dece``Zbog toga se molim i još jednom izražavam žalenje za sve žrtve tokom i… »

Bezbedonosne mere tokom posete stranih zvaničnika

Beta video 15.08.2016
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzima sve neophodne bezbednosne mere kada je reč o posetama Republici Srbiji potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena i švedskog premijera Stefana Levena, izjavio je danas pomoćnik… »

Vesić: Završtetak prve faze radova na Kalenić pijaci do kraja godine

Beta video 15.08.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da bi prva faza radova na rekonstrukciji Kalenić pijace u Beogradu trebalo da bude gotova do kraja godine. Vesić je da se rekonstrukcija pijace sprovodi u četiri faze, da bi pijaca mogla da… »

Vučić se upisao u knjigu žalosti u ambasadi Makedonije

Beta video 15.08.2016
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić upisao se danas u Knjigu žalosti u ambasadi Makedonije u Beogradu, povodom stradanja 22 osobe u velikom nevremenu u toj zemlji. (pokrivalice)… »

Vujović: Završena relonstruukcija kružnog toka Topčiderska zvezda i iscrtana biciklistička staza

Beta video 15.08.2016
BEOGRAD - Predsednica SO “Savski venac“ Irena Vujović je rekla da su svi infrastrukturni projekti veoma značajni za građane Savskog Venca. Vujović je istakla da je završena rekonstrukcija kružnog toga na Topčiderskoj zvezdi a i duž čitavog… »

Vesić posetio gradilište

Beta video 15.08.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Beograda Goran Vesić posetio je gradilište lište u Ulici Ljutice Bogdana. (pokrivalice)… »

Vesić: Nedostaje još jedno obdanište

Beta video 15.08.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da postoji potreba za još jednim vrtićem u opštini Voždovac. „Postoji primedba da nedostaje još jedno obdanište, to je sasvim sigurno ali radimo na tome. Treba da znate da je grad Beograd uložio u… »