Izvor: Jug press arhiva vesti 15.08.2016

Zorana Mihajlović i nemački ambasador u Vranjskoj Banji

Jug press 15.08.2016
VRANJSKA BANJA Potpredsednica Vlade Srbije I ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ambasador Nemačke Aksel Ditman i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković prisustvovali su danas svečanosti povodom početka… »

Leskovačka policija o hapšenju ispred diskoteke “Safir”

Jug press 15.08.2016
LESKOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S. M. (1983) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštila je danas leksovačka policija. S. M. se… »

Gradonačelnik Vranja sa nemačkim ambasadorom

Jug press 15.08.2016
VRANJE Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković je danas u razgovoru sa ambasadorom Nemačke u Beogradu Akselom Ditmanom kao prioritete označio zapošljavanje mladih, privlačenje investicija, infrastrukturno uređenje i razvoj seoskih sredina… »

Vlasotince dobija aziil za pse

Jug press 15.08.2016
VLASOTINCE Iz budžeta opštine Vlasotince u protekle dve I po godine isplaćeno je oko 6,4 miliona dinara na ime odštete zbog ujeda pasa lutalica pa će projekat izgradnje prihvatilišta za pse, koji će delom finasirati Evropski PROGRES, značajno… »

Sedamsto paketa za ugrožene porodice u udaljenim selima

Jug press 15.08.2016
LESKOVAC Preko Crvenog krsta danas je počela podela humanitanre pomoći ugroženim porodicama u udaljenim seoskim područjima na teritoritoriji grada Leskovca. Narednih nedelja biće podeljeno 700 paketa, a raspodela je počela najpre od planinskih… »

Kabinet gradonačelnika Leskovca: Poštujemo opoziciju

Jug press 15.08.2016
LESKOVAC Poštujemo opoziciju. Smatramo da je pored ostalog, preduslov za dobro vršenje lokalne vlasti i jaka, stručna ali i konstruktivna i dobronamerna opozicija, saopšteno je danas iz kabineta gradonačelnika Leskovca a povodom press konferencije… »

Počinje četvrti STRINGS, letnja škola muzike

Jug press 15.08.2016
LESKOVAC Leskovački kulturni centar od 15. do 20. avgusta 2016. godine organizuje 4. Letnju školu muzike STRINGS sa polaznicima iz Srbije i inostranstva. Škola je pokrenuta u cilju dodatnog usavršavanja mladih muzičkih talenata i pohađaće je ove… »

Devet saobraćajki u Vranju

Jug press 15.08.2016
VRANJE Na području Policijske uprave u Vranju, od 12 do 14. avgusta ove godine, registrovano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, saopštila je danas vranjska policija. Jedna osoba je zadržana zbog… »

Policajci daju krv na bazenu

Jug press 15.08.2016
VRANJE-VLADIČIN HAN Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Policijske uprave u Vranju organizovaće 16. avgusta ove godine, od 10-15,00 sati, u prostorijama Javnog preduzeća „Bazen“ u Vladičinom Hanu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Ovu akciju će… »

Policija pronašla švercovan duvan u Bujanovcu i Džepu

Jug press 15.08.2016
BUJANOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, pronašli su na zelenoj pijaci u Bujanovcu 17,5 kilograma, a u autobusu, u selu Džep, opština Vladičin Han, 11 kilograma rezanog duvana bez prateće dokumentacije. Protiv… »