Izvor: Prva arhiva vesti 15.08.2016

NBG i Zemun: Kreće kontrola parkiranja, pazite se

Prva 15.08.2016
Beograd -- Parking servis od danas će kontrolisati naplatu parkiranja na opštim parkiralištima izvan zoniranog područja, u delu Novog Beograda i Zemuna. Parkiranje, kako se navodi na sajtu Parking servisa, neće biti vremenski ograničeno, a naplata… »

Robert de Niro u Sarajevu: Od šetnje crvenim tepihom do postera u taksi vozilima

Prva 15.08.2016
Sarajevo je prethodnih dana bilo u znaku 22. regionalne filmske smotre – Sarajevo film festivala i počasnog gosta, holivudskog glumca i producenta Roberta de Nira koji je dobio Počasno Srce Sarajeva za izuzetan doprinos kinematografiji. Ekipa Prve… »

SAZNAJTE Da li ste u ljubavi graditelj, istraživač, pregovarač ili možda direktor

Prva 15.08.2016
Da li je pred parom srećna budućnost ili ljubavni brodolom? Naučnici kažu da se to može pouzdano odrediti i to na osnovu hemikalija u mozgu, pravom miksu hormona, koji definišu karakter i ponašanje.... Da li će ta magnetna privlačnost brzo… »

Zašto MORATE da stavite kokosovo ulje u jutarnju kafu

Prva 15.08.2016
Kada je u pitanju kokosovo ulje nikako ne gledajte koliko ima kalorija, jer ono što ono donosi vašem organizmu ukoliko ga konzumirate svakoga dana mnogo je bitnije... Sto grama kokosovog ulja ima čak od 820 do 900 kalorija, ali bez obzira na energetsku… »

Čuvajte se ambrozije! Sada je najgora

Prva 15.08.2016
Porast polena korovske biljke u vazduhu očekuje se od 20. avgusta. Tegobe će biti izražene sve do oktobra kad se završava sezona cvetanja. Od 20. avgusta, u Agenciji za zaštitu životne sredine, očekuju povećanje polenovih zrna ambrozije u vazduhu… »

FOTKA DANA: Bojana Barović sa bebom

Prva 15.08.2016
Lepa manekenka rodila je ćerku Leonu prošle nedelje. Na instagram je postavila fotku sa bebom, jednostavnu, lepu i nežnu. „Mogu satima pisati i brisati o tome kako se osećam sada, ali prvi put zaista ne mogu da pronađem reči koje bi dovoljno dobro… »

Šalterska muka: "Mole se pacijenti da izbace ikone i snimak zuba iz knjižica"

Prva 15.08.2016
Srpski šalteri su odlično štivo da ne poludite dok čekate red. Negde ufitiljena, negde urnebesna, tek, obaveštenja na staklu iza kojeg "vreba" šalterska službenica neprocenjive su vrednosti. Šteta živa što Vuk Karadžić nije živ i da, kao što… »

Marija Šerifović: "Sve bih to ja bacila u septičku jamu!"

Prva 15.08.2016
Pevačica Marija Šerifović ne štedi kolege koji ne ispunjavaju bar minimum kriterijuma za dobru izvedbu pesme. Sada je zrazila nezadovoljtvo na Tviteru zbog načina na koji njene kolege izvode pesme na nastupima. Da bi podigli atmosferu i publiku… »

POKLANJAMO knjigu "Istina u nama"

Prva 15.08.2016
Upoznajte Henrija HAJDENA: slavnog pisca, supruga punog ljubavi, velikodušnog prijatelja, nemilosrdnog ubicu... U javnosti, Henri izgleda kao osoba koja bi mogla da vam se svidi. Poznati autor bestselera deluje kao skroman, običan čovek. Posvećen… »

Soros na meti hakera, procurelo na hiljade dokumenata

Prva 15.08.2016
Hakeri su objavili više od 2.500 dokumenata organizacije koju vodi milioner Džordž Soros. Hakovani su interni podaci Sorosove Fondacije za otvoreno društvo. Dokumenti su grupisani u sekcije, kao što su geografska područja, Svetska banka i… »