Beograd arhiva vesti 19.08.2016

Dve bake povređene u udesu u Beogradu: Saobraćajna nesreća u Ulici Mihajla Pupina

Telegraf 19.08.2016
U ovoj nesreći intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, a žene su, nakon hitne intervencije, prebačene u KBC Zemun. Devet osoba je povređeno u šest saobraćajnih nesreća, koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu… »

Ovaj tata je pravi car: Slika Lazara sa roze krilcima zapalila Internet

Blic 19.08.2016
Lazar Kostić (23) okačio je roze krilca, stavio rajf i prošetao gradom. Ali, sa njegove leve strane hodala je malena Sara (3) sa istim takvim krilicima, rajfom, ali i čarobnim štapićem. Slika je završila na fejsbuku i postala je zasuta brojnim… »

Zbog požara blizu železnice stali i vozovi

Blic 19.08.2016
Železnički saobraćaj u delu prestonice je proteklih sati bio u prekidu zbog požara. Kako saznajemo, između stanica Zemun polje i Zemun u ranim poslepodnevnim časovima je izbio požar. Iako incident nije imao nikakve veze sa "Železnicom", bili su… »

Popravka šina u Beogradskoj: Tramvaji 2, 3, 5, 10 i 14 u nedelju izmenjenom trasom

Kurir 19.08.2016
BEOGRAD - Zbog radova na popravci tramvajskih šina u Beogradskoj, u zoni raskrsnice sa Krunskom ulicom, u nedelju, 21. avgusta, od 1 čas do 22. avgusta u 3.30 časova, menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza, saopšteno je iz GSP. U nedelju… »

Preventivna akcija zaštite goveda na Paliluli Studio B

Studio B 19.08.2016
Opština Palilula od danas sprovodi preventivnu akciju dezinsekcije i dezinfekcije objekata u kojima se drže goveda zbog pojave nodularnog dermatitisa u susednim zemljama. Predsednik te opštine Aleksandar Jovičić obišao je tim povodom gazdinstvo… »

Sprema se renoviranje "arene": Mala sala još nema upotrebnu dozvolu

Blic 19.08.2016
Agencija za investicije i stanovanje Grada Beograda raspisala je javnu nabavku za izbor izvođača radova na rekonstrukciji i adaptaciji male sale u okviru kompleksa “Kombank arene”, a očekuje se da će radovi biti završeni do održavanja Evropskog… »

Akcija čišćenja i dezinfekcije pijačne opreme i platoa Beoinfo

Studio B 19.08.2016
U skladu sa godišnjim planom održavanja pijaca u toku je dezinfekcija tezgi i platoa na svim pijacama koje posluje u okviru preduzeća. Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace“ posebnu pažnju posvećuje održavanju pijačne opreme i platoa, s… »

Na celoj Balkanskoj ruti promena politike prema izbeglicama

N1 Info 19.08.2016
Zemlje koje se nalaze na takozvanoj balkanskoj ruti za izbeglice s Bliskog Istoka, po svoj prilici pooštravaju svoju politiku prema njima. Dok je u Mađarskoj u toku kampanja za referendum, u Srbiji je od jula sprečeno više od tri hiljade ilegalnih… »

Protest stanovnika Savamale: "Posle napada na devojčicu, u strahu smo od izbeglica"!

Telegraf 19.08.2016
- Prvog septembra naša deca neće krenuti u školu ako niko do tada ne bude rešio problem sa migrantima ispred Ekonomskog fakulteta - priča Slavica Manić, žiteljka Ulice Gavrila Principa. Zbog napada petorice migranata na maloletnu ćerku Slavice… »

Popravni ispiti od ponedeljka: "Dvojku" juri 1.000 đaka

Večernje novosti 19.08.2016
Najviše "jedinica" u srednjim stručnim školama koje upisuju osnovce sa malo bodova. OKO 1.000 beogradskih učenika od ponedeljka će polagati popravne ispite. Reč je, uglavnom, o srednjoškolcima koji su na kraju školske godine imali jednu ili dve… »