Izvor: Jug press arhiva vesti 19.08.2016

Počinje snimanje filma „Vrati se Zone“

Jug press 19.08.2016
VRANJE U Vranju sledeće nedelje počinje snimanje filma „Vrati se zone“ u režiji Juga Radivojevića, saopšteno je na konferenciji za novinare koja je održana u bioskopu „Roda Cineplex“ u Beogradu. Konferenciji su, u ime Grada Vranja… »

Kod Predejana pronadjeni migranti

Jug press 19.08.2016
LESKOVAC Leskovačka policija saopštila je danas da je “u koordinisanoj akciji ” njenih pripadnika i “zajedničkih snaga Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova presečen još jedan krijumčarski kanal i u Predejanu uhapšena jedna osoba… »

Srpski hodači iznad četrdesetog mesta na Olimpijadi

Jug press 19.08.2016
RIO DE ŽANEIRO-LESKOVAC-VLASOTINCE Srpski hodači nisu uspeli da na Olimpijadi u Riu zabeleže značajnije rezultate. Leskovčanin Vladimir Savanović zauzeo je 42. mesto u brzom hodanju na 50 kilometara na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru… »

Pozorište u Vranju do jeseni 2017.godine?

Jug press 19.08.2016
VRANJE Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković obećao je glumcima Omladinske scene pozorišta ,,Bora Stanković”, da će do jeseni 2017. godine biti završena zgrada pozorišta, koja je pre više od četiri godine stradala u požaru. Čestitajući… »

Završnica Festivala ,,Piano summer”

Jug press 19.08.2016
VRANJE Povodom završnog konceta na ,,Piano summer” festivalu, u gradskoj kući u Vranju, održana je konferencija za medije. Članica Gradskog veća, Zorica Jović, zahvalila se organizatorima manifestacije što su izabrali Vranje za održavanje… »

Francuski filmski karavan u Leskovcu

Jug press 19.08.2016
LESKOVAC Od 22. do 25. avgusta, u bioskopu Leskovačkog kulturnog centra biće prikazani filmovi u okviru Francuskog filmskog karavana: Ciklus komedije 3. Biće predstvaljena selekcija filmova iz veoma prihvaćenog i rasprostranjenog žanra francuske… »