Izvor: Mondo arhiva vesti 19.08.2016

Srbi se čuvali za polufinale

Mondo 19.08.2016
Muški četverac završio kvalifikacije kao pretposlednji u grupi na Olimpijskim igrama u Riju. Srpski muški četverac u sastavu Marko Tomićević, Milenko Zorić, Dejan Pajić i Vladimir Torubarov zauzeo je peto, pretposlednje mesto u kvalifikacijama… »

Rane Jasenovca još bole - Vučić na komemoraciji

Mondo 19.08.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i članovi vlade su večeras bili u Donjoj Gradini na skupu obeležavanja 75 godina od početka genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Jasenovcu. Foto: Tanjug/ Rade Prelić U Spomen području Donja Gradina održana je… »

Zlato Jamajke: Želim mesto između Alija i Pelea

Mondo 19.08.2016
"Želim da budem jedan od najboljih svih vremena", rekao Bolt posle "dvestotke". A mi se pitamo: "Pa, zar nije već?" Jusein Bolt želi da bude jedan od najboljih sportista svih vremena, "između Muhameda Alija i Pelea". Zar to nije već? Bolt je jutros… »

"Do svidaniя i dobrый denь"

Mondo 19.08.2016
Jelena Isinbajeva zvanično je okončala uspešnu karijeru i započela novi posao u kojem joj je glavni cilj borba za atletiku. Dvostruka olimpijska šampionka i svetska rekorderka u skoku s motkom, Ruskinja Jelena Isinbajeva, objavila je danas da… »

Preminula Mira Stupica

Mondo 19.08.2016
Glumica je pretrpela težak moždani udar. Ona je operisana, ali nije uspela da se oporavi. Čuvena srpska glumica Mira Stupica preminula je noćas u Beogradu u 93. godini nakon pretrpljenog moždanog udara, javljaju beogradski mediji. Ona je primljena na… »

Srpski desetobojac: Odustao sam, to boli!

Mondo 19.08.2016
Mihail Dudaš, ovajač bronzane medalje u desetoboju na EP, zbog povrede nije mogao da odradi poslednje dve discipline na Igrama u Riju. Foto: (AP Photo/Matthias Schrader) Srpski desetobojac Mihail Dudaš utučen je posle dvodnevnog takmičenja na… »

Srbija – Francuska, za bronzu!

Mondo 19.08.2016
Znaju se. Naše su bile bolje u nezaboravnom finalu Evropskog prvenstva u Budimpešti, 2015. godine. Neka se ponovi. Neka se ponovi Budimpešta 2015! Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će u borbi za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de… »

Srbija - Hrvatska, kakav derbi za zlato! (anketa)

Mondo 19.08.2016
Srpski i hrvatski vaterpolisti u subotu, od 22.50 časova, boriće se za olimpijsko zlato. Hrvati se uzdaju u golmana Bijača, ali i pokretljiv napad. Srbi: "Uživaćemo u finalu, daćemo sve što treba - srce, dušu!". Evropski i svetski šampion na… »

U trci za Galeniku sva tri ponuđača

Mondo 19.08.2016
Komisija za sprovođenje postupka izbora strateškog partnerstva za Galeniku, odobrila je danas, nakon otvaranja ponuda, prijave sva tri ponuđača, objavilo je Ministarstvo privrede. Foto: Mondo Sva tri ponuđača za strateško partnerstvo u Galenici… »

Goli Donald Tramp! (foto, video)

Mondo 19.08.2016
Američke društvene mreže su preplavljene fotografijama i selfijima sa statuama nagog Donalda Trampa, koje prikazuju republikanskog kandidata za predsednika apsolutno realistično u realnim merama. Thank you #INDECLINE for #nakedtrump… »