Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 19.08.2016

Sa Jarcem budite strpljivi, a prema Biku uvek iskreni

Prva 19.08.2016
U vezi razlika među horoskopskim znacima ume da bude pogubna. Ono što je jednom znaku sasvim normalno, drugom može da bude potpuno neprihvatljivo. Ali astrologija je tu da vas spreči da napravite nepotrebnu grešku. Ovan Zapamtite: Ovan mora uvek da… »

Olimpijski takmičar sa ubedljivo NAJBOLJIM načinom za proslavu

Prva 19.08.2016
Pogledajte Davida Katotaua iz Kiribata. On je dizač tegova, koji je nakon svakog dizanja tega na Olimpijskim igrama izveo veoma interesantan ples i tako postao internet senzacija... Ovako je izgledao jedan od Davidovih plesova na Olimpijskim igrama: A… »

Danas je Preobraženje: Ni slučajno ne dremajte i ne plačite!

Prva 19.08.2016
Zbog nekih sličnosti sa Bogojavljenjem, Preobraženje se naziva i letnja Bogojavljenska noć Za Preobraženje se vezuju i mnogobrojna narodna verovanja i običaji. Prema rasprostranjenom verovanju, na Preobraženje ne valja preko dana spavati, jer ko tog… »

Istraživanje: Roditelji udaraju decu po guzi iako znaju da to ne pomaže

Prva 19.08.2016
"Videli smo puno tužnih roditelja zbog korišćenja takvih mera vaspitanja. Puno je priča u kojima roditelji plaču u drugoj sobi dok dete plače. Čuli smo puno očajnih roditelja koji govore 'Ne želim to da radim, ali ne znam što drugo da radim'… »

Ipak ima života nakon smrti?

Prva 19.08.2016
Opsežno istraživanje koje su sproveli naučnici britanskog Southempton Univerziteta otkrilo je iznenađujuće podatke: ljudski um nastavlja da funkcioniše i nakon što srce stane. Do sada se smatralo da mozak prestaje da radi oko 30 sekundi nakon što… »

Otkrivamo sve blagodeti jutarnjeg seksa

Prva 19.08.2016
Ukoliko već niste, odmah ćete početi da ga praktikujete! Ako ne znate kako da započnete dan dobro raspoloženi, odgovor je jednostavan: prepustite se igricama u krevetu. Prema istraživanju, osobe koje vode ljubav čim se probude su zdravije i… »

Da se mozak pita, spavalo bi se samo u ovom položaju!

Prva 19.08.2016
Položaj u kojem spavamo može da utiče na našu ličnost, dobro raspoloženje i zdravlje našeg mozga... Studija koju su radili istraživači sa Medicinskog univerziteta "Stoni Bruk" pokazala je da je najbolje spavati na boku jer u ovom položaju mozak… »

Deset najčešćih mitova o vežbanju

Prva 19.08.2016
Ako dajete sve od sebe, a nikako da smršate, verovatno primenjujete pogrešan metod. Nije lako pokrenuti se ako stvarno verujete da trening mora da traje najmanje sat vremena, ili da "bez muke nema nauke" (ili dobre linije, u ovom slučaju) ili da… »

Ona je i beznadežne slučajeve naučila šta je stil!

Prva 19.08.2016
19. avgusta 1883. godine rođena je francuska modna kreatorka Gabrijela "Koko" Šanel (lav u horoskopu, za poznavaoce). Jedna od najčuvenijih kreatorki 20. veka koja je gotovo šest decenija suvereno vladala visokom pariskom modom. Mala Gabrijela Šanel… »

U bojama leta! POKLANJAMO tri Vulkan i Oriflame poklon paketa

Prva 19.08.2016
Vulkan izdavaštvo i ORIFLAME pripremili su tradicionalnu letnju poklon akciju, kako bi obradovali svoje najvernije čitaoce i obojili im leto u najlepše boje! Kupovinom jednog od tri naslova na akciji možete odabrati jedan od fenomenalnih ORIFLAME… »