Izvor: RTV/Hronika arhiva vesti 19.08.2016

Svi putnici izbavljeni na putu u mestu Perućac

RTV 19.08.2016
BAJINA BAŠTA - Svih tridesetak putnika koji su bili zarobljeni na putu u mestu Perućac su izbavljeni, rekao je predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović, prenosi RTS. Zbog klizišta na putu u mestu Perućac, kod Bajine Bašte, 10 automobila… »

Pucnjava u centru Užica, ranjen muškarac

RTV 19.08.2016
UŽICE - Oko 13 časova došlo je do pucnjave u samom centru Užica, u kojoj je teško ranjen jedan muškarac. Prema prvim informacijama, izrešetan je sivi BMV u blizini Autobuske stanice koja se nalazi u centru grada. Očevici su ispričali da je čovek… »

Narko dilerima iz Novog Pazara 17 godina zatvora

RTV 19.08.2016
NOVI PAZAR - Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru zaključilo je sporazume o priznanju krivice sa četiri narko dilera iz tog grada, uhapšena tokom juna i avgusta i pravosnažno osuđena na ukupno 17 godina zatvora, saznaje radio Sto plus. Portparol… »

Rasvetljeno 11 teških krađa u Subotici

RTV 19.08.2016
SUBOTICA - Subotička policija saopštila je danas da je rasvetlila 11 teških krađa izvršenih u poslednja dva meseca na teritoriji tog grada. Za krađe je osumnjičen 31-godišnji Subotičanin, koji se tereti da je provalio u Dom zdravlja i u kuću u… »

Lančani sudar na Gazeli:Povređeno četvoro

RTV 19.08.2016
BEOGRAD - U lančanom sudaru na mostu Gazela u smeru ka Novom Beogradu povređene su četiri osobe, rekli su u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije. Kako je agenciji Beta rečeno u MUP-u, sudar se dogodio oko 13.15, a u njemu su učestvovala… »

Sudar motocikla i bicikla u Surduku, jedan poginuo dva povređena

RTV 19.08.2016
SURDUK - Jedno lice je izgubilo život, dok je dvoje teže povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 16 časova dogodila u centru Surduka. Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo kada je motocikl sa vozačem i suvozačem… »